Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RADNJA U SEDAMDESETIMA

Ljubav Johna Lennona i Yoko Ono uskoro na filmu

John Lennon
Foto: WENN.com
1/3
03.02.2017.
u 11:05

Scenarij za film napisat će Anthony McCarter, autor scenarija za film "Teorija svega", a produkciju, uz Yoko potpisuje Michael De Luca.

Trideset šest godina nakon ubojstva nekadašnjeg člana Beatlesa, Johna Lennona, njegova udovica Yoko Ono (83) najavila je snimanje filma o njihovu zajedničkom životu, piše Hollywood Reporter.

Scenarij za film napisat će Anthony McCarter, autor scenarija za film "Teorija svega", a produkciju, uz Yoko potpisuje Michael De Luca.

- Radnja filma usredotočit će se na romansu i zajednički život para sedamdesetih godina prošlog stoljeća, Lennonovo napuštanje Beatlesa, zajednički aktivizam i odvažnost u prosvjedu protiv rata u Vijetnamu, njihovu glazbenu suradnju i Lennonovu iznenadnu smrt 1980. kazao je De Luca za Hollywood Reporter, dodajući kako se nada da će film uspjeti nadahnuti današnje mlade da slijede vlastitu viziju svijeta kakav žele i da se za to zalažu. Još nisu objavljene informacije o tome tko će glumiti u filmu i kada će započeti snimanje.

Yoko Ono je bila Lennonova supruga od 1969. do njegove smrti u prosincu 1980.

Adolescencija i mlade Lennonove godine prikazane su u filmu "Nowhere boy" iz 2009. u kojem ga je glumio Aaron Taylor-Johnson, a pjevačevo ubojstvo tematizirano je u filmu "Poglavlje 27" u kojemu je ulogu Lennonova ubojice Marka Davida Chapmana glumio Jared Leto.

>>Pramen kose legendarnog glazbenika prodan na aukciji za nevjerojatnih 35.000 dolara

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije