Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"RUŽA VJETROVA"

Ljiljani od obožavatelja ugodno su iznenadili Marinu Fernandez

ruža
RTL Televizija
08.12.2012.
u 12:00

– Obožavam Božić i razdoblje koje nam dolazi. Jedino što nam u Splitu nedostaje je snijeg – rekla je Marina Fernandez dok je obožavateljima dijelila autograme i odgovarala na njihova pitanja.

Slavko Sobin, Marina Fernandez, Marija Omaljev Grbić i Zoran Pajić, zvijezde serije “Ruža vjetrova”, u zagrebačkom trgovačkom centru upalili su božićne lampice na boru.

– Obožavam Božić i razdoblje koje nam dolazi. Jedino što nam u Splitu nedostaje je snijeg – rekla je Marina Fernandez dok je obožavateljima dijelila autograme i odgovarala na njihova pitanja. Lijepa televizijska glumica ugodno se iznenadila kad joj je jedan obožavatelj prišao i poklonio veliki buket crvenih ljiljana.

Komentara 1

SE
sestrićna
15:24 08.12.2012.

evo baš sam se danas graha namžnjavo ..mislim da bi noćas moglo biti više serija vjetrova bez bilo kakvih ruža..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije