Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskrena pjevačica

Ljiljana Nikolovska o Magazinu: Ne sviđa mi se specijalno

jiljananikolocvska
Screenshot/Youtube
30.10.2013.
u 12:30

Ljiljana Nikolovska, legendarna pjevačica Magazina, komentirala je svoje nasljednice, ali i nekadašnji bend.

Ljiljana Nikolovska, bivša pjevačica Magazina, komentirala je svoje nasljednice Jelenu Rozgu, Andreu Šušnjaru i Ivanu Kovač te progovorila o mogućnosti da ponovno zapjeva s nekadašnjim bendom. Učinila je to gostujući u Glazbenom showu Dalibora Petka. – Odvikla sam se od starih nastupa. Dobro sam, a zadnjih 24 godine živim u Los Angelesu. Nekad sam stalno išla tamo-ovamo, no kad sam rodila sina Tonija, prije 14 godina, sve se promijenilo. Od tada kuham, radim u studiju i taksiram svog malog – rekla je Nikolovska.

Nekadašnja pjevačica Magazina otkrila je da se ipak ne želi trajno vratiti u Hrvatsku jer sada ima dva doma. U SAD-u radi u vlastitom studiju. – Rad u studiju ne smatram nekom osobitom karijerom. Snimamo neke nepoznate, ali i neke komercijalne projekte. Trenutačno nam je u studiju Mike Watt, basist benda Iggyja Popa. Radimo njegov album i on me puno toga naučio o radu u studiju – dodala je Ljiljana. Otkrila je i da joj je Ivana Kovač privatno najbolje sjela, no i kako joj se sviđa stav Jelene Rozge koja "radi na svoj način".

O sadašnjem Magazinu nema visoko mišljenje. – Nemam neko mišljenje, da mi se jako sviđa, vjerojatno bih kupila album. Ne sviđa mi se nešto specijalno. Ovaj je posao umjetnost i zanat, više je zanat. Ako se to publici sviđa, postoji razlog zašto je to tako. Meni nije nešto što bih slušala. Ali ja sam već starija generacija. To je za mlade pa valjda ja to i ne razumijem – zaključila je Ljiljana.

>>Tonči Huljić priznao plagiranje pjesme za seriju 'Larin izbor'

 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije