Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neoprezna

Liz Hurley razvodom bi mogla izgubiti milijune

liz hurely
pixsell
14.12.2010.
u 09:25

Glumica bi svom uskroro bivšem suprugu Arunu Nayaru za razvod trebala isplatiti pola svog bogatstva od 13 milijuna funti

Čini se da će nepotpisivanje bračnog ugovora biti pogubno za glumicu Liz Hurley koja se nakon tri godine braka razvodi od indijskog tajkuna Aruna Nayara zbog australskog igrača kriketa Shanea Warnea.

- Arun nije želio da potpišu predbračni ugovor. On ima svoj ponos, rekao je izvor blizak paru. Hurley će zbog toga prilikom razvoda Nayaru možda morati isplatiti pola svog bogatstva koje iznosi 13 milijuna funti. Iako je glumica na Twitteru objavila kako su se ona i suprug razdvojili prije tri mjeseca, britanski Sun objavio je priču kako su se prije mjesec dana ponašali kao zaljubljen par na svom obiteljskom putovanju u  Indiju.

Proveli su pet dana u gradovima Džajpur i Mumbai, a sa njima je bio i glumičin sin Demian.  

Oni koji su ih vidjeli na odmoru rekli su da su Arun i Liz izgledali kao muž i žena koji uživaju u svojoj ljubavi.

- Nosili su svoje vjenčano prstenje i uživali na intimnoj večeri. Ne razumijemo što se dogodilo, rekao je jedan njihov bliski prijatelj.

Da cijela priča bude još zanimljivija, majka Liz Hurley izjavila je kako nema pojma da se njezina kći razvodi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije