Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi ljubimac

Liz Hurley dobila plavu amazonsku papigu i nazvala je Ping Pong

elizabeth hurely
pixsell
20.01.2011.
u 16:26

Glumica je već sastavila popis riječi koje želi naučiti svoju papigu i proučila sve o njenom karakteru

Glumica Elizabeth Hurley ima novoga kućnog ljubimca. Dobila je plavu amazonsku papigu i dala joj je ima Ping Pong.
Da će primiti egzotičan dar koji je oduvijek željela, doznala je još za Božić, ali tek sada joj je pernati prijatelj stigao na kućnu adresu.
Na svojem profilu na Twitteru Liz je napisala:
 - Žurim kući k svojoj novoj ljubimici! To mi je najljepši božićni dar koji sam ikada dobila i već sam sastavila popis riječi koje ju želim naučiti izgovarati! Na internetu sam čitala da te ptice imaju pomalo agresivan karakter pa će mi s njom trebati puno strpljenja!
No, Liz koja iz veze sa Steveom Bingom ima osmogodišnjeg sina Damiana, imat će vremena za svoju papigu jer u njenom životu navodno više nema muškaraca. Naime, lani se rastala od milijunaša Aruna Nayara, a navodno je prekinula i ljubavničku vezu s australskim igračem kriketa Shaneom Warneom.

Izvorni tekst pročitati ovdje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije