Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LISA MARIE PRESLEY

Menadžer ju ostavio na 14.000 dolara, a imala 100 milijuna

24.02.2018.
u 21:17

Mora platiti i oko 36 milijuna kuna hipoteke za kuću koju pokušava prodati, a i zbog brakorazvodne parnice troškovi se samo penju

Jedino dijete Elvisa Presleya, Lisa Marie Presley, podnijela je tužbu protiv bivšeg poslovnog menadžera Barryja J. Siegela, zbog kojeg navodno, njezino bogatstvo koje se procjenjivalo na sto milijuna dolara, sada iznosi tek 14.000 dolara.

Prema navodima stranih medija, Presley je Siegela tužila zbog nepažljivog i lošeg upravljanja financijama, a on je na sve to rekao kako su uzrok njezine trenutačne financijske nestabilnosti nekontrolirane navike te potrošnja na sulude stvari. Njezin novi menadžer Justin Stiegemeyer izjavio je kako je Lisa već počela rješavati pojedine dugove za kreditne kartice te da je neke već riješila, a potom će početi vraćati neplaćeni porez. Osim toga, mora platiti oko 36 milijuna kuna za hipoteke za kuću u Velikoj Britaniji, koju pokušava prodati posljednje dvije godine.

U izjavi sudu rekla je kako mjesečno dobiva tek oko 25 tisuća kuna od očeva posjeda, kao i oko 600 tisuća kuna od dividendi i kamata od ulaganja. Uz sve to, zbog brakorazvodne parnice koju je pokrenula 2016. godine, troškovi se samo povećavaju.

Ključne riječi

Komentara 1

LA
lakočemo
03:50 25.02.2018.

A gdje su tatine pare

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije