Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glasnogovornik tvrdi

Lindsay Lohan ne odriče se prezimena, njena je mama lagala

lohan
Pixsell
29.03.2011.
u 13:05

- Boljelo me kad sam to čuo, ali znam da se to nikada neće dogoditi. Žalosno je što je Dina sposobna izmisliti takvu priču – kaže tata Michae Lohan

Glasnogovornik Lindsay Lohan opovrgnuo je tvrdnje njezine majke Dine da će Lindsay odbaciti svoje prezime.

Dina Lohan u nedavnom je intervjuu rekla kako njezina slavna kćer planira veliku promjenu imidža te da će se javnosti uskoro predstaviti samo kao Lindsay. Prezimena se, istaknula je, odlučila riješiti jer ne želi da je išta podsjeća na oca Michaela Lohana.

No, glasnogovornik posrnule glumice izjavio je da to nije istina te da će njegova klijentica i dalje biti poznata kao Lindsay Lohan.

Oglasio se i tata koji kaže da je znao da je njegova bivša supruga to izmislila.

- Boljelo me kada sam to čuo, ali znam da se to nikada neće dogoditi. Žalosno je što je Dina sposobna izmisliti takvu priču – tvrdi Michael.

Ključne riječi

Komentara 2

AG
Agramer198
19:01 29.03.2011.

Ovo mi je tako važna vijest da nebum mogao od uzbuđenja oči sklopiti noćas...

OB
-obrisani-
08:00 30.03.2011.

Ma , to je zatražila njezina sestra blizanka iz holyvoodskog filma o \"Dvostrukoj Lotici\"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije