Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE PLAĆA STANARINU

Lindsay Lohan na rubu bankrota

Foto: Instagram/Lindsay Lohan
1/5
23.10.2016.
u 13:27

Vlasnici stana u Londonu vrijednog skoro 30 milijuna kuna tužili su Lohan koja nije platila stanarinu više od šest mjeseci, piše Daily Mail. Ako do 8. studenog ne plati dug, morat će proglasiti bankrot.

Glumica Lindsay Lohan (30) na rubu je bankrota nakon što duguje čak 650 tisuća kuna za stanarinu. Vlasnici stana u Londonu vrijednog skoro 30 milijuna kuna tužili su Lohan koja nije platila stanarinu više od šest mjeseci, piše Daily Mail. Ako do 8. studenog ne plati dug, morat će proglasiti bankrot. Glumica koja je nekad zarađivala 40 milijuna kuna po filmu tako nastavlja s problemima. Podsjetimo Lohan je ljetos optužila bivšeg zaručnika, ruskog miljardera Egora Tarabasova (23) da ju je pokušao zadaviti,a kasnije je jednoj ruskoj televiziji i prepričala sve o toj vezi i njegovom napadu, te navodno zato dobila šest milijuna kuna.

Tarabasovu dužna skoro 200 tisuća kuna
U međuvremenu je Tarabasov od nje zataržio da mu vrati njegove stvari vrijedne skoro 200 tisuća kuna. Lohan mu je, kaže Tarabasov uzela dizajnersku odjeću, skupocjeni Rolex, te zlatno raspelo.
- Lindsay je u potpunom rasulu. Potrošila je sav novac, i sad joj ne preostaje ništa drugo nego da proglasi bankrot. Egoru je uzela stvari bez pitanja, a njemu je najvažnije da vrati raspelo koje mu je poklonio pokojni kum - rekao je prijatelj Egora Tarabasova. Lohan nije željela medijima potvrditi ove navode.

>>Šokantni video: Zaručnik pretukao Lindsay Lohan zbog mobitela

Ključne riječi

Komentara 4

JE
jelenarozga
14:45 23.10.2016.

Vraga je izazivala pa ga je i dobila.

Avatar AligatorXO
AligatorXO
15:16 23.10.2016.

Tko visoko leti nisko pada.

RI
rikavac
19:15 23.10.2016.

Nek se sad seksa za lovu ima Arapa sa lovom koji ce platit masno platit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije