Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Limona te osvježava i vodi na najbolje glazbene festivale!

Limona
Foto: Limona
PR
Autor
PR članak
27.06.2014.
u 15:33

“Osvježi se uz Limonu i osvoji ulaznice za najveće glazbene festivale u regiji - Ultra Europe u Splitu i Sziget festival u Budimpešti!”

Limona zna gdje je najbolja zabava ovog ljeta te je sve prave ljubitelje Limone odlučila nagraditi i uz vrhunsko osvježenje priuštiti im i vrhunski glazbeni doživljaj. Limona te poziva da sudjeluješ u natječaju putem Facebook aplikacije: prvo nagradno kolo počinje 24. lipnja 2014. i traje do 07. srpnja 2014. godine, a pobjednika Limona nagrađuje sa dvije ulaznice za Ultra Europe festival u Splitu. Drugo nagradno kolo počinje 07. srpnja 2014. godine i traje do 21. srpnja 2014., a Limona pobjednika nagrađuje sa dvije ulaznice za Sziget festival u Budimpešti.

Kako do karata? 

Za ostvarivanje dobitka u nagradnom natječaju "Limona te vodi na Sziget/Ultru" potrebno je kupiti bilo koje pakiranje Limona proizvoda i kliknuti na tab "Limona te vodi..." na Facebook stranici 'Limona Hrvatska' te upisati broj fiskalnog računa i ostaviti svoje osobne podatke (ime, prezime, adresa, e-mail adresa, telefonski broj). Račun je potrebno sačuvati sve do proglašenja pobjednika. Da bi se kvalificirao za osvajanje nagrade, potrebno je i napisati kratak tekst o tome kako baš tebe Limona osvježava! Najkreativniji odgovor prema mišljenju žirija osvaja nagradu. 

Dakle, sve što trebaš napraviti u naredna 4 tjedna jest uživati u Limoni i razmisliti o tome koga ćeš povesti sa sobom, a Limona će se pobrinuti za sve ostalo!

Kao jedan od sponzora projekta “Ljeto u MSU” Limona će također svojim fanovima na Facebook stranici svaki tjedan dijeliti ulaznice za koncerte Bambi Molestersa, Elementala, Gustafa, Urban&4 i Jinxa koji se u sklopu “Ljeta u MSU” održavaju na krovnoj terasi Muzeja za suvremenu umjetnost.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?