Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osljetljiva

Lily Allen opet bjesni, nazvali je 'privilegiranom plačljivicom'

lily allen
pixsell
30.05.2011.
u 13:59

Britanska pjevačica doslovno je poludjela kad je u kolumni Julie Burchill u The Sunu pročitala negativne komentare o sebi.

Ćudljiva Lily Allen nikako da nađe zajednički jezik s britanskim novinarima koji u svakom trenutku pronalaze načine kako da joj dignu kosu na glavi. Posljednji skandal zbio se kad je Allen u britanskim dnevnim novinama The Sun pročitala tekst u kojem je prozivaju privilegiranom plačljivicom. Naime, novinarka Julie Burchill u svojoj se kolumni osvrnula na Cheryl Cole natuknuvši da se fino obračunala s "privilegiranom plačljivicom" Lily Allen.

Cheryl i Allen u prošlosti su se žestoko posvađale nakon što je Lily svoju kolegicu nazvala "glupom kučkom".

Naravno da temperamentna Lily, koja rijetko drži jezik za zubima, nije ostala dužna novinarki počastivši je na Twitteru najružnijim pogrdnim imenima.

– Ti si jedan stari i ljubomorni trol pun gorčine, no to i sama znaš – napisala je Lily.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije