Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'LILY JE NAJBOLJA'

Lily Allen autorica glazbe u novom mjuziklu Dnevnik Bridget Jones

lily allen
pixsell
19.07.2011.
u 12:04

Nakon što se trudna Lily Allen odlučila za pisanje glazbe za novi britanski mjuzikl Dnevnik Bridget Jones, njezin kolega Elton John izjavio je kako je Lily najbolja britanska glazbena autorica.

Iako je objavila da se povlači iz svijeta glazbe, svi su se nadali da će takva radikalna odluka ipak pasti u vodu. To se i dogodilo jer je Lily Allen (26), kako je izjavio njezin prijatelj i kolega Elton John, zaokupljena poslom. Naime, piše ukupno dvanaest pjesama za najnoviji britanski mjuzikl Dnevnik Bridget Jones.

– Znam da je Lily prava osoba za to. Jako je sretna i glazba joj ispunjava dan. Ne sumnjam u njene sposobnosti, dapače mislim da je Lily najbolja glazbena autorica u Velikoj Britaniji. Ima samo 26 godina, a već je ostvarila ono što neki mogu samo sanjati. Ne može svatko pisati glazbu za mjuzikl, pogotovo netko tako mlad. Divim joj se i drago mi je da je takav talent otkriven – ponosno je izjavio Elton John, koji je opčinjen Lily od kada ju je prvi put čuo da pjeva.

Mjuzikl će uskoro početi s probama, a scenarij je napisala Helen Fielding, inače i autorica istoimene knjige.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije