Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suparnice ljubomorne

Seksi sportašica: Kažu da sam sramota za sport jer nosim tajice na terenu

 Paige Spiranac
Foto: Instagram
1/3
07.12.2016.
u 09:41

Golferica Paige Spiranac na turniru u Dubaiju se rasplakala jer je druge igračice vrijeđaju i govore da pozive na turnire dobiva zbog seksi izgleda

Američka golferica Paige Spiranac stekla je popularnost ne samo uspjesima na golf-terenu već i objavama seksi fotografija na Instagram profilu.

Njezin izgled izaziva i ljubomoru njezinih suparnica i, kada je dobila pozivnicu za turnir Omega Dubai Ladies Masters, druge golferice prigovorile su da je poziv dobila samo zato što na društvenim mrežama objavljuje izazovne fotografije na račun kojih je i stekla popularnost. Zbog ovih uvreda i uvreda koje joj upućuju trolovi, lijepa Paige se i rasplakala na turniru u Dubaiju.

– Ljudi mi kažu mi da sam sramota za golf i napadaju mene i moju obitelj. Teško je što se svaki dan moram nositi s takvim komentarima – u suzama je rekla Paige novinarima. Požalila se da je zbog toga često depresivna i ne zna kako izaći na kraj s takvim uvredama.

– Nazivaju me promiskuitetnom, prijete mi, samo zato što volim nositi tajice na terenu, kažu da bi bolje bilo da me nema i da sam užasna golferica – zavapila je. Golferica koja je sportsku karijeru počela kao gimnastičarka i prije godinu dana je rekla kako ne želi postati seks-simbol i da za golf-teren odijeva ono u čemu joj je najudobnije.

– Probudim se, odradim teretanu i obučem ono u čemu se osjećam dobro u odem na golf-teren kako bih radila ono što najviše volim – rekla je tada. 

 

 

Who is watching the Ryder Cup?! By far my favorite golf event🇺🇸🇺🇸 #rydercup #usa #golf

A photo posted by Paige Spiranac (@_paige.renee) on

 

Ključne riječi

Komentara 9

AN
antidogmatik
11:36 07.12.2016.

Mala, drugi put obuci tangice, pa nek umru od jala!

KS
krao_sam
09:49 07.12.2016.

lijepa ,a i zna s lopticama.

Avatar Milokliz
Milokliz
12:21 07.12.2016.

Koji naslov, ja mislio da nosi bukovače ispod pazuha...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije