Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPALI JE NA AERODROMU

Lijepa Kate Beckinsale ne može se obraniti od obožavatelja

kate Beckinsale
Foto: Guliver/X17
1/5
04.01.2017.
u 18:15

U skrivanju od obožavatelja ne pomažu ni tamne naočale i drukčija frizura. Jučer su je tako na aerodromu u Los Angelesu zaskočili obožavatelji koji su pohitali od Kate uzeti autogram i napraviti zajedničku fotografiju.

Jedna od najljepših glumica današnjice, Britanka Kate Beckinsale plijeni pozornost gdje god da se pojavi. U skrivanju od obožavatelja ne pomažu ni tamne naočale i drukčija frizura. Jučer su je tako na aerodromu u Los Angelesu zaskočili obožavatelji koji su pohitali od Kate uzeti autogram i napraviti zajedničku fotografiju.

Čeka je nastavak 'Underworlda'

Kate je sa smiješkom odradila obaveze prema fanovima, a onda je odletjela u New York, gdje trenutačno snima film "The Only Living Boy in New York", u kojem su joj partneri Pierce Brosnan i Jeff Bridges.

Prije toga već ovog vikenda očekuje je nastavak filma "Underworld", gdje ponovno glumi Selenu. 

>>Kate Beckinsale gaćice nosi samo ispod vrlo kratkih suknji

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije