Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOMENICA

Lijepa Huljićeva uzdanica predstavlja novi singl

Domenica
Foto: Promo
1/14
20.10.2017.
u 13:23

"Tekst je priča koja je sigurno bliska mnogim mladim ljudima, a riječ je o ljubavnom trokutu i ljubavnim dilemama. S obzirom na to da pjesma ima prizvuke retro zvuka, odlučili smo da takav bude i spot", dodala je Domenica.

Mlada i talentirana Domenica predstavlja novi singl "Vidi se iz aviona", autora Vjekoslave i Tončija Huljića.

Mladu glazbenicu iz Vele Luke javnost je upoznala ljetos nakon debitantskog singla "Kad sam s tobom", s kojim je nastupila i na Splitskom festivalu.

Ležerna i vesela melodija svojim je pozitivnim nabojem brzo osvojila publiku te mjesecima nije silazila s vrhova top-lista. Autorskom paru Huljić bio je to najbolji pokazatelj kako je mlada glazbena nada na pravom putu.

Potpuno vjerujem Vjekoslavi i Tončiju na odabiru teksta i glazbe jer me poznaju već godinama i najbolje znaju kakve pjesme odgovaraju mom karakteru i glasu", rekla je Domenica.

Zarazni pop ono je što najbolje opisuje i Domenicin najnoviji singl i spot "Vidi se iz aviona".

"Tekst je priča koja je sigurno bliska mnogim mladim ljudima, a riječ je o ljubavnom trokutu i ljubavnim dilemama. S obzirom na to da pjesma ima prizvuke retrozvuka, odlučili smo da takav bude i spot", dodala je Domenica.

Videospot za ovu pjesmu režirao je Rino Barbir i u njemu pratimo zgode i nezgode mladog para kojeg, uz Domenicu, ponovno glumi i glumac Nikša Arčanin.

Nova uzdanica Huljića apsolventica je splitske Glazbene akademije, a već godinama zanat brusi kao prateći vokal Madre Badessi, ali i Petru Graši. Također već dvije godine nastupa i s poznatom splitskom grupom "Boss" kojima je vodeći vokal.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije