Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
radi punom parom

Lidija Bačić se puteno izvija u spotu za singl "100 % možda"

lidija bačić
Foto: Screenshot
1/3
10.03.2015.
u 13:34

- Nakon uspješnice Kaktus, odlučila sam snimiti i iznenaditi publiku nešto malo drugačijim ritmom. Ovaj put se radi o pjesmi za klubove u produkciji najjačeg tima u Hrvatskoj: Boris Đurđević - Branimir Mihaljević, koji su se po prvi put spojili i zajedno radili na pjesmi...

Nakon hita "Kaktus", Lidija Bačić fanovima predstavlja novu pjesmu "100 % možda". Pjevačica koja je prošle godine potpisala ekskluzivni ugovor s Croatia Records trenutačno je na turneji, na kojoj predstavlja svoje najveće hitove. Novi singl i sama je komentirala:

- Nakon uspješnice Kaktus, odlučila sam snimiti i iznenaditi publiku nešto malo drugačijim ritmom. Ovaj put se radi o pjesmi za klubove u produkciji najjačeg tima u Hrvatskoj: Boris Đurđević - Branimir Mihaljević, koji su se po prvi put spojili i zajedno radili na pjesmi. Tekst potpisuje Fayo, a glazbu Mihaljević. Jako sam zadovoljna kako pjesma zvuči, mene su tekst i glazba osvojili na prvu, tako da se nadam da će i mnoge druge osvojiti kao što je mene. Za moju publiku koja je jako nestrpljiva, premijerno novi spot, voli vas vaša Lidija - rekla je.

Lidiju Bačić uživo možete slušati 14. ožujka u Prezidu, 21. ožujka u Splitu, 28. ožujka u Šibeniku, a tijekom travnja će nastupati u susjednoj Sloveniji.

>>Lidija Bačić spremna na gašenje vatre

Komentara 8

FA
fakin2012
15:32 10.03.2015.

milošević je pobedio, hteo je da se u celoj jugoslaviji sluša srpski turbo folk i sluša se, sad još samo čekamo da nakon severine, rozge itd i bačička ima srbina za oca svoga deteta

DR
drugolice
15:39 10.03.2015.

Pa nije se dosta skinula! Ne mozes s toliko robe u spot!

RU
RUS
09:57 15.03.2015.

Hr. glazbi nema spasa . Ajme meni zovi doktora !!!!!!!! DUGE NOGE :DOBRA GUZICA ; NAPOLA GOLA I TO TI JE DANASNJA PJEVACICA .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije