Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ima i skupe dodatke

Leyla Hajrović ove sezone obožava ovu jaknu poznatog brenda čija je cijena 14 tisuća kuna

Foto: Instagram screenshot
1/10
30.03.2021.
u 12:29

Leyla ima i zavidnu kolekciju Birkin torbica i nedavno se isto tako pohvalila pratiteljima da posjeduje model Birkin 25 Vert Amande torbicu koja se procjenjuje na više od 120 tisuća kuna, odnosno 16 tisuća eura.

Influencerica i poduzetnica Leyla Hajrović svakom svojom novom objavom na Instagramu privlači pažnju zaljubljenika u modu. Svaka nova Leylina fotografija na društvenim mrežama mali je modni editorijal u kojem 31-godišnja supruga nogometaša Izeta Hajrovića rado pokazuje dio svoje skupocjene modne kolekcije. Na novoj fotografiji Leyla je u crnoj Pradinoj jakni čija cijena se kreće oko 14 tisuća kuna i koju je ove zime rado nosila, a na istoj fotografiji Leyla nosi i  Balenciaga naočale čija je cijena oko 3.000 kuna a Chanel naušnice koje nosi na fotografiji koštaju otprilike malo manje od naočala.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Leyla ima i zavidnu kolekciju Birkin torbica i nedavno se isto tako pohvalila pratiteljima da posjeduje model Birkin 25 Vert Amande torbicu koja se procjenjuje na više od 120 tisuća kuna, odnosno 16 tisuća eura.  Leyla ne skriva sreću zbog novog modnog dodatka, a pratitelji se dive njezinom istančanom ukusu. Jednom je odgovorila i na komentare kako dobro živi jer je supruga nogometaša i jasno je dala do znanja da je njezina financijska situacija i prije Izeta bila jako dobra.

- Tko Izeta i mene privatno poznaje, vrlo dobro zna kakva je situacija bila i kad smo se upoznali, meni su roditelji sve omogućili - od privatne škole pa nadalje. Smiješno mi je kad čitam da je mene netko pokupio s ulice iz Bosne, kada je situacija malo drugačija. Oboje smo rođeni u Zürichu, kad smo se upoznali, ja sam zarađivala više nego Izet. I danas imam svoj biznis, zarađujem svoj novac. Meni je to još ljepše, jer smo zajedno sve stvorili - rekla je Leyla.

Pogledajte što nam je Nika Turković otkrila u Večernjakovoj desetki

 

Ključne riječi

Komentara 7

CR
crna.rupa
17:52 30.03.2021.

A jadna. Za tu jaknicu dala samo 14000 kuna. Ili ima slabe sponzore ili su osiromašili jel ima puno boljih i skupljih jakni.

DU
Deleted user
18:08 30.03.2021.

Poduzetnica zarađuje ulaganjem u silikone i radeći na nogometašu.

DU
Deleted user
07:10 31.03.2021.

Ova nije ni zgodna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije