Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkrivanje spomenika

Let3: Maknuli su Tita pa ćemo im darovati Merkelicu

angela merkel
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
1/14
16.04.2015.
u 16:59

Let3 najavio je skorašnji zagrebački koncert otkrivanjem kipa "Angela Merkel sere" i druženjem s obožavateljima u Laubi

Mrle i Prlja, članovi benda Let3, danas su u Laubi za odabrane obožavatelje predstavili svoj rad u nastajanju, kip pod nazivom "Angela Merkel sere". Dio je to promocije novog albuma s istim radnim nazivom i zagrebačkog koncerta koji će se održati 25. travnja u prostoru gdje je izložen kip.

– Kažemo da je rad u nastajanju jer ćemo ga u potpunosti predstaviti na koncertu. Danas nam je iz Njemačke stigla svježa pošiljka "municije" koju ćemo oblikovati s obožavateljima, a koju će Merkelica ispucavati tijekom svirke – objasnio je Mrle.

Obučeni u šarene kostime s dva oka na stražnjici koja predstavljaju, kako kažu glazbenici, euro i dolar te kapom izrađenom od novčanica, nakon otkrivanja kipa održali su seminar izrade izmeta od blata, a za svoj rad imaju planove i nakon koncerta.

– Budući da su maknuli Tita s Pantovčaka, namjeravali smo im pokloniti ovaj spomenik, sada imaju mjesta, a mislimo da je to najbrži put da se ova poruka širi građanstvu i seljaštvu. Ovo nije samo spomenik Angeli Merkel nego svima njima, ona je samo personifikacija – otkrili su Mrle i Prle.

Na koncertu će izvoditi glazbu s novog albuma koji bi trebao izići do ljeta, a kako će zvučati, može se provjeriti na posljednjem singlu "Majka prdi".  

>> Izrada spomenika Angele Merkel teče po planu

Komentara 62

Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
17:10 16.04.2015.

kaj je ovo Oliver Frljić Riječka divizija ?

DA
dasdase
18:26 16.04.2015.

i onda kvazi ljevica nekome kaže da živi u prošlosti...

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
18:52 16.04.2015.

Čisti opančarski primitivizam na djelu, kako u politici tako i na glazbenoj sceni, sramota ljudskog roda......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije