Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
službeni partyji

Let 3 otputovao u Poljsku, a objavili su i novu verziju pjesme: 'Idealna za traktoriste'

Zagreb: Grupa Let 3 snima spot za pjesmu ŠČ
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/11
01.04.2023.
u 12:41

Riječki rock sastav nastupa na službenim eurovizijskim partyjima. Prvi je u Poljskoj, u Varšavi, u dvorani Praga Centrum pred poljskim Eurovision fanovima i novinarima iz cijele središnje Europe, a potom iz Varšave lete direktno za Tel Aviv gdje će nastupiti na velikom Israel Calling Eurovision partyju

Ekipa iz riječkog sastava Let 3 ususret nastupu na Euroviziji imaju još par angažmana, a neki od tih su i nastupi na službenim partyjima. Prvi je u Poljskoj, u Varšavi, u dvorani Praga Centrum pred poljskim Eurovision fanovima i novinarima iz cijele središnje Europe, a potom iz Varšave lete direktno za Tel Aviv gdje će nastupiti na velikom Israel Calling Eurovision partyju s dvadesetak drugih sudionika ovogodišnjeg i prijašnjih natjecanja za najbolju pjesmu Europe. U Varšavu su stigli u petak kasnije popodne.

Damir Martinović Mrle (61) i Zoran Prodanović Prlja (58) pripremili su nam i novu remix verziju pjesme "Mama ŠČ!" u suradnji s Denisom Goldinom. Denis je pjesmu opisao kao "himnu godine koja ne izlazi iz ušiju", a za ovaj remix rekao je da se radi o najnabrijanijem remixu koji je dosad radio za domaće izvođače. Mrle je opisao remix kao idealan za traktoriste.

Inače, portal posvećen Euroviziji i njihovim natjecateljima Wiwibloggs objavio je svojevrsni profil riječkog rock sastava Let 3 koji će u svibnju prezentirati Hrvatsku s pjesmom "Mama ŠČ!". Između ostalog, napisali su kako su vrhunski provokatori.

"Grupa je, između ostalog, masturbirala u glazbenom spotu, a policija ih je kaznila jer su goli nastupali na koncertu na otvorenom. Godine 2008. njihovo pojavljivanje u talk showu 'Nedjeljom u dva' prekinuto je nakon što su ispalili niz psovki i pretvarali se da im iskaču čepovi iz rektuma", pišu na portalu.

Napisali su kako su "letovci spremni u Liverpool donijeti vatru", ali se nadaju da jednu stvar sa svojih nastupa ipak neće prikazati.

"Nadamo se da neće ponijeti iskorištene čepove boca na Euroviziju 2023. u Liverpool", istaknuli su. U komentarima su se brzo javili obožavatelji sastava koji su im pojasnili kako dečki nisu masturbirali u videu već su to činili statisti koji su bili obučeni kao oni, no složili su se kako je to bilo kontroverzno. 

Objavili su i biografiju Leta 3, a pokušali su objasniti i značenje pjesme "Mama ŠČ!" pa su tako dodali da satirom komentiraju rusku agresiju na Ukrajinu. Za Rijeku su napisali da je epicentar punk-scene u Hrvatskoj.

Podsjetimo, ranije je otkriveno da hrvatski predstavnici nastupaju sedmi u prvoj polufinalnoj večeri koja je zakazana za 9. svibnja. Finale je na rasporedu u subotu 13. svibnja. Prve polufinalne večeri gledatelji će odabrati 10 pjesama koje će se u finalu pridružiti Italiji, Francuskoj, Velikoj Britaniji, Španjolskoj, Njemačkoj i Ukrajini, koje su automatski ušle u finale.

VIDEO Tereza Kesovija o cajkama: 'Sve pomalo plastične i umjetne, ali nisam za zabranu'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije