Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REGIONALNA DIVA

Lepa Brena u samo dva dana rasprodala drugu zagrebačku Arenu i najavila treći koncert

Zagreb:  Lepa Brena zapjevala s Aleksandrom Prijović
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/13
08.12.2023.
u 15:20

– Puno hvala svima koji su kupili karte, koji me vole i podržavaju i koji će doći vidjeti spektakl koji pripremamo, a koji i zaslužuju i očekuju. Bit će to stvarno nešto posebno, jedva čekam izaći pred svoju publiku – poručila je Brena svojoj publici

Najveća regionalna diva Lepa Brena u samo dva dana rasprodala je i drugu zagrebačku Arenu.

– To su sjajne vijesti i baš sam sretna! Puno hvala svima koji su kupili karte, koji me vole i podržavaju i koji će doći vidjeti spektakl koji pripremamo, a koji i zaslužuju i očekuju. Bit će to stvarno nešto posebno, jedva čekam izaći pred svoju publiku – poručila je Brena svojoj publici koja je, sudeći po reakcijama i interesu za karte, s nestrpljenjem iščekuje.

– U Zagrebu mi je uvijek lijepo. Ne preostaje nam ništa drugo nego da otvorimo i treću Arenu, vidimo se i 9. prosinca! - najavila je.

Glazbena legenda prisjetila se i stihova svoje kolegice:

– Kako kaže Doris Dragović? Malo mi za sriću triba? – rekla je i zapjevala njezin hit u eteru Extra FM-a.

Podsjetimo i da je Lepoj Breni uspjelo ono što nikome do sada nije – u samo jednom danu rasprodala je zagrebačku Arenu točno godinu dana unaprijed. Omiljena pjevačica svih generacija, zahvaljujući karizmi i bezvremenskim hitovima kao što su "Jugoslovenka", "Hajde da se volimo", "Ja nemam drugi dom", "Pazi kome zavidiš", "Okrećeš mi leđa", "Uđi slobodno" i brojnim drugima – već četiri desetljeća ne silazi s vrha.

 

Podsjetimo, Brena je nastupom na spektakularnom četvrtom koncertu Aleksandre Prijović izazvala delirij kod publike, koja je uglas pjevala njene hitove.

– Dobra večer. Ne mogu sakriti radost i uzbuđenje što pjevam ovdje s Aleksandrom – poručila je Brena.

– Najveći aplauz za najveću ikada. Vi ste uvijek bili dobri i podržavali ste me i savjetovali kao da sam vaše dijete. Jako sam sretna što imam priliku živjeti u vašem vremenu – poručila je emotivna Prijović.

– Hoćemo onu našu omiljenu – upitala je Brena nakon čega su zapjevale "Poželi sreću drugima", a cijela Arena je nakon pjesme skandirala Brenino ime. Zatim je uslijedio hit "Čik pogodi". Ni u ponedjeljak publika u zagrebačkoj Areni nije štedjela ni glas ni noge.

– Kako ne bih podržala moje Aleksandru i Filipa? Filip je u kratkom vremenu postao jedan od najboljih producenata na ovim prostorima i njih dvoje su napravili veliki posao u cijeloj regiji – kazala nam je Brena i prisjetila se kako je Aleksandru na početku karijere, još dok nije ni upoznala Filipa Živojinovića, vodila na koncert u Bugarsku, da upija atmosferu i vidi kako je nastupati pred 12 tisuća ljudi.

VIDEO: Nepoznati detalji iz života Olivera Dragojevića: Sestre su mu preminule prije nego se rodila 

Komentara 4

Avatar tarana
tarana
15:44 08.12.2023.

Iskrene želje da je angažiraju u bečkom Musikfereinu za Novu godinu kad je tako dobra.

ST
strahimir
15:39 08.12.2023.

Deva šugoslavskih medija.

O2
Ožujak.2023
17:37 08.12.2023.

Kad budu dobrotvorni koncerti u Hrvatskoj onda isto ove treba pozvati. Kad već toliko vole Zagreb....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije