Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT

Leoni Lewis obožavatelj izjavio ljubav, a zatim je udario šakom u lice

leona
Pixsell
15.10.2009.
u 10:42

Nepoznati muškarac čekao je u redu da mu se mlada zvijezda potpiše u knjigu. Nakon što mu je dala autogram, Leona je podigla pogled kako bi ga pozdravila, a on ju je snažno udario.

Potpisivanje autobiografske knjige “Dreams” za britansku pjevačicu Leonu Lewis završilo je posjekotinom na licu koju je zaradila nakon što ju je poludjeli obožavatelj udario šakom.

Nepoznati muškarac čekao je u redu da mu se mlada zvijezda potpiše u knjigu. Nakon što mu je dala autogram, Leona je podigla pogled kako bi ga pozdravila, a on ju je snažno udario. Prestravljena pjevačica prekrila je lice rukama i u suzama, praćena svojim suradnicima, napustila knjižaru Waterstone's na Piccadillyju nakon čega je odvedena u bolnicu na pregled. Policija je privela napadača koji je zadržan u pritvoru.

 

Nakon što ju je udario, muškarac je navodno, tvrdi svjedok, viknuo talentiranoj glazbenici da je voli, a ona mu je plačući uzvratila: “Ja tebe ne volim”.

Zbog ozljede Lewis je otkazala nastup u emisiji “The One Show” u kojoj se morala pojaviti kasnije isti dan.

Pobjednica treće sezone britanskog talent showa “The X Factor” svoj prvi album prodala je u šest milijuna primjeraka diljem svijeta, a dobitnica je i brojnih glazbenih nagrada. Drugi album “Echo”, koji je snimala u Los Angelesu, izdat će za nekoliko dana.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije