Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na MGMT-u

Leonardo DiCaprio štreberskim plesom nasmijao posjetitelje na Coachelli

leonardo dicaprio
Foto: Screenshot
1/5
14.04.2014.
u 12:04

Leonardo DiCaprio uskoro će proslaviti 40. rođendan, no još se zabavlja kao da mu je upola manje...

Leonardo DiCaprio uskoro će proslaviti 40. rođendan, no još se zabavlja kao da mu je upola manje. Sa svojom 21-godišnjom djevojkom Toni Garrn posjetio je tijekom vikenda Coachellu, a posjetitelje je iznenadio svojim čudnim plesnim pokretima.

Naime, na koncertu MGMT-a, grupe čiji je veliki fan, Leonardo se rasplesao. No, to nije izgledalo baš najbolje. Njegova obožavateljica ga je snimila kako baca noge u zrak i ljulja se u ritmu glazbe.

>>Leonardo DiCaprio: Bio sam siromašan, 
rastao sam u kvartu s dilerima i prostitutkama

Ključne riječi

Komentara 2

SP
smisni_pisholino
12:35 14.04.2014.

I što??? Lik ima super ukus jer su MGMT odnosno Management super sastav. A lik ima super karijeru i redovno najbolje ribe. Mozete mu pljunuti ispod prozora

Avatar EU afrodita
EU afrodita
22:53 14.04.2014.

Leo je faca..pravi Petar Pan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije