Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova uloga

Leona Paraminski: Ostavljam muža samog na tri mjeseca

leona paraminski
Foto: pixsell
1/3
01.03.2013.
u 14:22

Leona ne mijenja Mariju Karan, kako se nagađalo, jer u seriji glumi novi lik za koji kaže da ima pozitivne i negativne faze

Pješčane plaže, more i zalasci sunca idilični su uvjeti u kojima bi svatko poželio raditi, a upravo će u takvima sljedeća tri mjeseca raditi, ali i uživati Leona Paraminski. Naime, zagrebačka glumica dobila je ulogu u seriji “Budva na pjeni od mora” zbog koje privremeno zagrebačku adresu mijenja onom u Crnoj Gori, točnije u Budvi.

– Istina je, već sljedeći tjedan ću se pridružiti ekipi serije. Neke od njih gledala sam na TV ekranima dok sam bila klinka i veselim se što ćemo se upoznati – kaže glumica dodajući kako nije zamjena za Mariju Karan kako se nagađalo.

– Ne preuzimam Marijino mjesto kao što su pisali neki srpski mediji i sve što mogu reći o svom liku jest da će malo naginjati na pozitivnu, malo na negativnu stranu – jedino je što nam je Leona otkrila o svojoj novoj ulozi. Iako nikad nije bila u Budvi, veseli se što će tri mjeseca provesti budeći se uz more, što će joj barem djelomično zatomiti nostalgiju za domom i suprugom Tinom Komljenovićem.

– Poslovne obveze već su nas i prije razdvajale na neko vrijeme, što i nije loše za dinamiku bračnog života. Mislim da neće biti potrebe da mu ostavljam upute za obavljanje kućanskih poslova, snaći će se on i bez mene, morat će – veli 33-godišnja glumica. Zahvaljujući tehnologiji i internetu, sa suprugom će se putem Skypea i vidjeti i čuti svaki dan, ali još ne znaju kako će proslaviti prvu godišnjicu braka početkom svibnja.

– Zapravo nemam dojam da sam u braku jer je u našem odnosu sve isto kao i prije. Naravno, sve je malo ozbiljnije, ali jednako sjajno i mislim da ću tek za deset godina moći odgovoriti na pitanje kako mi je u braku – objašnjava Leona. Faza tulumarenja je iza nje, sada više uživa u druženju s prijateljima, odlascima na večere sa suprugom i šetnje prirodom.

– Uglavnom živim po nekakvim fazama, dosad sam bila u nekom mirnom razdoblju u kojem sam se posvetila sebi, čitala knjige, gledala filmove, uživala s prijateljima koje sada sigurno neću često viđati. Sada se opet vraćam užurbanoj fazi u kojoj ću biti na relaciji Budva - Zagreb – kaže glumica. Priželjkuje filmske ponude iz inozemne kinematografije, ali ne vidi svoj život u nekom bučnom milijunskom gradu jer bi se sa suprugom jednoga dana htjela skrasiti u nekom mirnom seoskom okruženju.

 – Voljela bih raditi vani s vrhunskim redateljima i na odličnim filmovima, ali bilo bi lijepo imati neku kućicu uz more, možda i neko malo životinjsko carstvo, zašto ne? – sanjarski priča glumica. Treća sezona “Budve na pjeni od mora” u kojoj Leona glumi prikazivat će se u rujnu.

Komentara 4

KO
Kora
17:29 01.03.2013.

Što li će hormoni odigrati u tri mjeseca?, pitanje je sad.

SA
sargu123
21:57 01.03.2013.

Otkud sad ta cura? Tko je ona ?

Avatar Nesalomljiva
Nesalomljiva
22:23 01.03.2013.

poslije će se čuditi kad više ne nađe svog muža tamo gdje ga je ostavila. ostaviti muškarca u naponu snage zbog nekakve bezvezne serije je suludo. kladim se da mnoge jedva čekaju uskočiti u njen krevet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije