Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glamur u cannesu

Leona Paraminski: Francuska je divna, u njoj želim ostarjeti

Leona Paraminski (1)
Foto: Chivas
1/5
24.05.2013.
u 11:20

Leona je u zračnoj luci izgubila prtljagu pa nije mogla odjenuti kreaciju Borisa Pavlina, no snašla se i oduševila sve u crvenoj haljini Claudine Ivari

Uz hollywoodske zvijezde Julianne Moore, Sharon Stone, Evu Longoriju... na crvenom tepihu 66. filmskog festivala u Cannesu blistala je i jedna hrvatska zvijezda – Leona Paraminski. Ovo joj je drugi posjet festivalu, prvi put bila je prije tri godine, ali ovaj će pamtiti po posebnom glamuru koji joj je priredio Chivas, ali i maloj nevolji koja je cijelom doživljaju dala još jednu notu.

Tuga i suze na licu

– Bilo je divno, Cannes me oborio s nogu! Taj grad uistinu živi filmski luksuz, sve je podređeno festivalu i njegovim sudionicima – priča oduševljena Leona i nastavlja: – Ali nakon dolaska na francusku rivijeru u zračnoj luci su mi zagubili prtljagu. Bila sam zbilja tužna, doslovno su mi potekle suze jer u kuferu je bila i haljina mojeg prijatelja i dizajnera Borisa Pavlina, koju sam trebala odjenuti na crvenom tepihu. No nije bilo vremena za očajavanje i tu je uskočio Chivasov tim. Pobrinuli su se da dobijem sve, od gaćica i majica pa do haljine, cipela i nakita za gala događaj.

I iako su pripreme za crveni tepih uoči premijere filma “All Is The Lost”, čija je glavna zvijezda Robert Redford, bile u zadnji čas, uz tim šminkera i stilista Leona je u novoj vatreno crvenoj haljini Claudine Ivari izgledala svjetski senzacionalno. Tepihom je koračala u cipelicama Giuseppea Zanottija i styling upotpunila malom torbicom Swarovski, a tu epizodu svojeg života bi, kaže, zbog ugode mogla ponoviti još milijun puta.

– Količina energije i uzbuđenja na crvenom tepihu ne može se mjeriti s ničim. Posebno neobično je to što mi u Hrvatskoj nemamo ništa slično i naravno ne sa tako velikim zvijezdama na jednom mjestu – kaže Leona.

Odsjela je u najluksuznijem canneskom hotelu Martinezu i uživala u Nici u panoramskom letu helikopterom.

San za mirnu smrt

– Moj dvodnevni boravak bio je isplaniran od jutra do mraka. Fantastični filmovi, puno finih jela i pića. Sve je bilo brzo i hektično, upoznala sam puno ljudi, u hotelu susretala poznate, tako da mi se čini kao da sam bila osam dana – kaže Leona. Dala je i puno intervjua, a kako je Cannes poznat i kao rasadnik novih talenata, zanimalo nas je je li dogovorila i kakvu inozemnu suradnju. – Htjela bih raditi s puno svjetskih redatelja, ali što će se ostvariti, to je stvar sreće. Uglavnom, obožavam francusku kinematografiju, rasla sam na njoj, a francuski jezik je moja druga ljubav i sigurno ću ostarjeti u Francuskoj. San mi je snimiti film u Francuskoj, tome bih se više veselila nego da nešto radim u Americi. Da ovdje snimim film, mogla bih mirno umrijeti – kaže.

>> I dalje prekrasne! Irina i Sharon Stone vladarice crvenog tepiha

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije