Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretna mama

Leona Paraminski blista od sreće! Svoju djevojčicu ne objavljuje često, no ovaj put je napravila iznimku

Foto: reuters
1/11
14.03.2022.
u 18:45

"Novopečena" majka Leona ponosna je na svoju djevojčicu, koju rijetko pokazuje na društvenim mrežama, no ovaj put je napravila iznimku.

Domaća glumica s američkom adresom Leona Paraminski (42) početkom rujna prošle godine rodila je djevojčicu kojoj su ona i suprug Tin Komljenović nadjenuli ime Liv. Malenu Liv rodila je carskim rezom nakon 26 sati aktivnog poroda i 40 sati bez sna.

"Novopečena" majka Leona ponosna je na svoju djevojčicu, koju rijetko pokazuje na društvenim mrežama, no ovaj put je napravila iznimku. Na novoj fotografiji, snimljenoj u Santa Barbari gdje supružnici Komljenović žive, Leona pozira s njihovom šestomjesečnom princezom.

 

VIDEO>>Antonia Ćosić: "Napravit ću veliki tulum u čast nominacije za Ružu"

- Vrijeme leti kad se zabavljaš - napisala je na Instagramu Leona. U komentarima su se odmah javili Nataša Janjić Medančić, Bojana Gregorić Vejzović, Marina Tadić i Goran Jović. 

 Podsjetimo, glumica je rodila u istoj bolnici u kojoj i Meghan Markle, Santa Barbara Cottage. Leona je otvoreno govorila i o medicinski potpomognutoj oplodnji kojoj se podvrgnula u Hrvatskoj te nije krila koliko se veseli postati majka. Objasnila je i kako su se i ona i suprug odlučili za ime Liv.

"U šali kažemo da imamo dijete s balkanskom dušom, američkom putovnicom i nordijskim imenom. Uvijek sam imala osjećaj da će naše dijete biti čarobno, kao što uostalom misli i svaki roditelj za svoje dijete. Meni je Liv čarobno ime, a znači doslovno 'život', a na starom nordijskom ima i značenje 'sklonište i protekcija", objasnila je za Story.hr. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije