Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glasine

Leon Lučev: "Priče o mojem razvodu nisu istinite!"

'27.02.2010., Zagreb - Domjenak nakon svecane premijere filma Na putu u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Ivana i Leon Lucev.  Photo: Davor Visnjic/PIXSELL'
'Davor Visnjic/PIXSELL'
11.01.2011.
u 18:18

Filmski i kazališni glumac ovih je dana u poslovnom uzletu, promovira novi film i već snima sljedeći te ne želi gubiti vrijeme na priče da je njegov desetogodišnji brak završen

Ususret premijeri filma "Dva sunčana dana" Ognjena Sviličića, koja će se održati za tjedan dana, glumca Leona Lučeva zasule su glasine o njegovu privatnom životu. Kako navodi jedan hrvatski tjednik, glumac iz Šibenika, nakon deset godina braka, razvodi se od supruge Ivane. Ne želeći se opterećivati tim šuškanjima, koja ovih dana ne mogu nadglasati njegov poslovni uspjeh, Lučev nam je samo komentirao:

– Ma neka pišu i objavljuju što god žele. To su neistine! Ja sam o privatnom životu uvijek bio suzdržan pa i dalje o njemu neću govoriti – kazao je glumac koji već sprema novi projekt.

– Riječ je o srpsko-njemačko-francuskoj koprodukciji pa u Srbiji i Njemačkoj snimam za Srđana Golubovića i njegov film "Circles" – otkrio nam je zadovoljan što se nakon dulje pauze ponovno vratio filmu.

– Bilo mi je odlično raditi "Dva sunčana dana". Za mene je ta drama zapravo bila komedija – tvrdi Lučev. Naime, u filmu redatelja Ognjena Sviličića utjelovio je turističkog vodiča na usluzi turistima, bračnom paru. Tijekom tog druženja par doživljava bračni brodolom koji se zahvaljujući Lučevljevu liku pretvara u ljubavni trokut. Peripetije i krize dosežu i uzavreli trenutak u kojem mu život biva ugrožen...

Zli jezici rekli bi da bi se, da je zaista istinita, priča o njegovu razvodu idealno uklopila u tjedan premijere filma s ovakvim sadržajem. No, s obzirom na to da glumac opovrgava bračni slom, Leona Lučeva do daljnjega možemo smatrati zadovoljnim suprugom i ocem troje mališana.

Komentara 2

PO
ponekad
19:38 11.01.2011.

da , takva je svima prva izjava.

LI
liliZG
08:49 12.01.2011.

Što bi se dogodilo da novinari ostave privatni život javnih osoba privatno, a pišu samo o njihovom radu?????..... pa pretpostavljam da bi bilo dosadno......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije