Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
samo prijatelji?

Leo DiCaprio u Miamiju se grlio s Miss Kosova Aferditom Dreshaj

leo
Pixsell
08.02.2013.
u 19:00

Dok je glumac bio bez majice, Kosovka je bila odjevena u ležernu bijelu majicu i vruće hlačice. Odmah nakon što su fotografije objavljene uz priču da je riječ o novoj ljubavi poznatog zavodnika, Aferdita se oglasila na Twitteru.

Kada se osvrnemo na sve djevojke koje je u posljednjih desetak godina ljubio Leonardo DiCaprio, lako ćemo zaključiti da njegovo srce može osvojiti vitka plavuša. Nakon Gisele Bündchen, Bar Rafaeli, Blake Lively i Erin Heatherton, glumac se sada zabavlja s Aferditom Dreshaj, Miss Universe Kosova 2011.

Leo i Aferdita snimljeni su u nedjelju kako se grle na balkonu stana u Miamiju. Dok je glumac bio bez majice, Kosovka je bila odjevena u ležernu bijelu majicu i vruće hlačice. Odmah nakon što su fotografije objavljene uz priču da je riječ o novoj ljubavi poznatog zavodnika, Aferdita se oglasila na Twitteru.

– Družili smo se samo kao prijatelji – napisala je misica, koja za sebe na društvenim mrežama kaže da je model, pjevačica i kraljica ljepote.

Isti dan i na istom balkonu fotografi su snimili Lea u društvu Bradleya Coopera.

U srijedu je, pak, DiCaprio snimljen kako se opušta u većem muškom društvu kada mu je prišla nepoznata žena, naravno opet plavuša, pozdravila ga i poljubila. Nakon što je glumcu izostala nominacija za ovogodišnji Oscar odlučio se zabavljati. Prošli mjesec tulumario je s Naomi Campbell na jahti, a ovaj vikend proveo je zabavljajući se u Miamiju.

Komentara 1

LI
liliZG
11:01 11.02.2013.

Ne znam zašto al taj čovjek me plaši......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije