Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trijumf

Lena je pjesmu Eurovizije odvela u Njemačku

LEna Eurosong
Pixsell
30.05.2010.
u 00:24

Na drugom mjestu završila je Turska, s pjesmom "We Could Be the Same", a rumunjska skladba jednostavnog naziva "Playing with Fire" smjestila se na treću poziciju

Zahvaljujući Leni i njezinoj izvedbi pjesme "Satelite" Izbor za pjesmu Eurovizije iduće se godine seli u Njemačku. Iako je prema glasovima obožavatelja, samouvjerena crnka od početka natjecanja bila favorit, sinoć joj na sceni u Oslu nije išlo glatko. U stopu su je po broju glasova pratili Turska, s pjesmom "We Could Be the Same" te rumunjska skladba jednostavnog naziva "Playing with Fire".

Naši susjedi Bosna i Hercegovina i Srbija plasirali su se na 17. i 13. mjestu. Iako se nisu popeli u sam vrh, gledatelji će još dugo pamtiti nastupe Španjolca Daniela Digesa, Azerbajdžanke Safure, Izraelca Harela Skaata i drugih izvođača.
Ovogodišnji show otvorili su prošlogodišnji pobjednik izbora Alexander Rybak i njegova "bajka", a nešto slično izveli su i organizatori. Simpatičnim plesom uživo prenošenim iz njihova studija, ujedinili su europske trgove i na jedan trenutak izbrisali sve granice među državama.

Ključne riječi

Komentara 53

Avatar karlo5
karlo5
00:46 30.05.2010.

mustangx10 je napisao/la: PJESMA JE SMEĆE Pjesma je smeće onima koji slušaju cajke,magazin i tomsona

PO
poirot
00:55 30.05.2010.

Ovo je jedna od kvalitetnijih evrovizija a pobjednica je imala najinteresantniju pjesmu ali i najgore glasnovne mogućnosti.Ona zapravo ne zna ni pjevati.Ali ok,bitna je zabava.

LI
linder
00:40 30.05.2010.

TURSKOJ 12 Zasto?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije