Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Završili su i na sudu

Lejla o neugodnom iskustvu: Teško mi je pustiti nekoga 'novog' u kuću, ali sada nam više nitko nema što otuđiti

Svečano otvorenje 27. Sarajevo Film Festivala
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/6
20.12.2021.
u 14:50

Lejla Filipović prisjetila se neugodne situacije koju je njezinoj obitelji priuštila bivša kućna pomoćnica, a u razgovoru je otkrila i tajnu svoje vitke linije.

Bivša misica i manekenka Lejla Filipović često se nalazi na listi modnih ikona naše estradne scene, a teško je povjerovati da je ove godine proslavila 45. rođendan. Nedavno je supruga našeg glumca Tarika Filipovića otvorila i svoju web-stranicu na kojoj sa svojim obožavateljima dijeli nove poslovne projekte, među kojima je i izrada čaja, koje zbog situacije s pandemijom još nije do kraja realizirala. U razgovoru za Story Lejla Filipović otkrila je u čemu je tajna njezine vitke linije i što misli o tretmanima ljepote i estetskim zahvatima kojima mnogi pokušavaju zadržati mladenački izgled što dulje. 

– Lagala bih kad bih rekla da za moju figuru nije zaslužna genetika jer najvećim dijelom jest. Već i ptice na grani znaju o mojoj nesretnoj ljubavi s teretanom. Povremeno sam je varala s drugim oblicima vježbanja, ali joj se uvijek vraćam. Što znači da sam u vježbaju neredovita, ali trudim se. Uskoro krećem na satove plesa kod moje drage Larise Lipovac Navojec i tome se neizmjerno veselim. Zadnjih godina dosta pazim na prehranu i dosta sam disciplinirana. Nisam nikad na dijeti, jedem sve, ali umjereno. Kad su neka druženja, proslave, onda se baš opustim jer stvarno uživam u hrani. Ne shvaćam kako netko može reći da mu hrana služi samo za preživljavanje – ispričala je Lejla. Osvrnula se i na temu botoksa i otkrila kako se starenja ne boji.

– Za sada ne koristim botoks ni filere, ali nemam ništa protiv njih. Zadovoljna sam kako nosim svoje godine i sitne borice koje imam, ali isto tako ne bih odbila mogućnost da nekad nešto od toga isprobam – kaže Lejla. Na pitanje ima li nekoga tko joj pomaže oko kućanskih poslova, Lejla se prisjetila neugodnog iskustva koje im je priuštila bivša kućna pomoćnica s kojom su završili na kraju i na sudu.

– S obzirom na ružan scenarij koji nam je priredila naša bivša pomoćnica, jako mi je teško pustiti nekoga novoga u kuću. Sad sam jedino opuštenija jer nam nitko više nema ništa "za otuđiti". Imam divnu gospođu koja mi dolazi samo jednom tjedno, ali to mi je dovoljno. Sve radim sama, kao i većina žena, naravno uz pomoć supruga i malu pomoć djece – kazala je Lejla.

VIDEO Marko Grubnić u društvu Momčila proslavio 40. rođendan

Komentara 2

MA
Majkomoja
16:56 20.12.2021.

Kad ćemo saznati nešto o probavi dotične, pitam za komšiju

VA
valerijan
21:14 20.12.2021.

Ovi filipovići već izazivaju proljev, valjalo bi to malo dozirati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije