Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'it' par

Lejla i Tarik Filipović proslavili 16. godišnjicu braka: Prisjetili smo se njihove ljubavne priče

Foto: Instagram
1/31
01.01.2024.
u 17:30

Tarik i Lejla Filipović proslavili su 16. godišnjicu braka, a mi smo se prisjetili njihove ljubavne priče.

Televizijski voditelj i glumac Tarik Filipović i njegova supruga uspješna manekenka Lejla Filipović proslavili su 16. godišnjicu braka! Na Silvestrovo 2007. godine Tarik i Lejla izgovorili su sudbonosno 'da', a na društvenoj mreži Instagram obilježili su godišnjicu fotografijom kako ispijaju kavu. Tarik je simpatično označio lokaciju fotografije 'brak', a oboje su pozirali zagrljeni i nasmijani. – Šesnaest nam je bračnih godina tek, živjeli mi – poručio je glumac i voditelj koji je odjenuo crni dugački kaput, sivu dolčevitu, crne kožne rukavice i naočale, dok je njegova lijepa i atraktivna supruga odjenula crnu dolčevitu, bež kaput i crne naočale kao modni dodatak. 

Lejla je, pak, na svojem Instagram profilu objavila: - Ljubav je došla prije 18 godina a danas slavimo 16. godišnjicu braka. Da ih još puno proslavimo u zdravlju,veselju,ljubavi… Da i dalje stvaramo predivne uspomene i usrećujemo jedno drugo. Hvala ti na ljubavi koju nesebično daješ,strpljenju i što si moj najveći oslonac i podrška. Volim te, tvoja L – kazala je Lejla Filipović na društvenoj mreži. 

Podsjetimo, ovaj dvojac slovi za 'it' par domaće javne scene, a zajedno imaju i jednog sina Armana. Lejla iz prijašnjeg odnosa s Dadom Majolijem ima i sina Dinu, kojeg je Tarik prihvatio kao svog te definitivno svim muškarcima može poslužiti kao primjer. - Mi smo se pronašli, mislim da nam je bilo suđeno. Ja sam osam godina bio ljeti u Dubrovniku, na ista mjesta smo izlazili, a ne bismo se sreli. Kad se to dogodilo, samo smo se smješkali jedno drugom – otkrio je jednom prilikom omiljeni domaći glumac i voditelj.
Dva mjeseca nakon silvestarskog vjenčanja rodio im se i sin Arman, a u srpnju 2008. organizirali su i veliko svadbeno slavlje na imanju Marincel u Zagrebu. 

Lejla i Tarik svoju ljubav na početku nisu željeli potvrditi, no ubrzo se otkrilo da su zajedno. Svi se sjećamo 2007. godine kada se na dodjeli Večernjakovog Ekrana doznalo za njihovu romansu. Tarik je kasnio pa su organizatori zamolili nju da preuzme statuu. - Lejla i ja nismo se dogovorili da ona preuzme nagradu u slučaju da je dobijem. To su nam smjestili organizatori. Ni Lejla nije znala da će je pozvati na pozornicu. Vjerujte, nije to naš stil - komentirao je tada glumac. Tarik je uvijek isticao da smatra i Lejlinog sina iz prvog braka svojim, a posvetio mu je i divnu objavu kada je postao punoljetan u lipnju ove godine.

 

 

VEZANI ČLANCI:

 

'Dječak koji me grli, ušao je u moj život s nepune tri godine... Danas sam ja njega zagrlio,dugo i snažno za njegov 18. rođendan..'Sad je dječak čovjek' kako pjevaše Kemo, ali ne i 'zima pokri brijeg'... Vani sunce topi asfalt, a meni se topi srce od miline, duša lebdi prepuna ponosa i ljubavi. Visinom je već nadmašio mojih 190, a ja želim da me nadmaši na svim poljima… Danas dječak posta čovjek, ali...dječače moj, budi uvijek zaigrani dječak, lakše je i ljepše... Sretan rođendan, ljubavi tatina jer lako je postati otac, treba puno više da bi bio tata...', napisao je.

Inače, mnogi pamte težak trenutak iz Lejlinog života nakon što je 1998. postala Miss Hrvatske. Nakon izbora joj je oduzeta ta titula, a kao razlog su navedene nepravilnosti u radu Ocjenjivačkog suda i činjenica da je jedan glasački listić bio neregularno popunjen. Direkcija izbora za Miss Hrvatske je donijela odluku poništiti izbor Lejle za Miss Hrvatske te umjesto nje proglasiti Ivanu Petković, djevojku koja je prema njihovom mišljenju dobila najveći broj glasova čitatelja dnevnih listova i TV gledatelja.

 

1/8

 

'Krunu mi mogu oduzeti samo fizički! Stvar je u mom imenu i prezimenu. Nakon ovakvih skandala ne znam koja će majka pustiti svoju kćer da se kandidira na izbor za najljepšu djevojku. Milan Šećković očito ima svoje razloge koje sada ne želim navoditi. Na ovaj izbor prijavila sam se unatoč svojoj muslimanskoj vjeroispovijesti, kao slobodna građanka Republike Hrvatske u kojoj živim 22 godine, misleći da je to bio izbor za ljepotu. Sada vidim da to nije tako i ako ova Direkcija i dalje ostane na izboru za Miss Hrvatske, svim djevojkama bih poručila da ubuduće ne navode svoje mjere, nego nacionalnost i vjersko opredjeljenje. Ako mi se pokuša oduzeti titula, pronaći ću odvjetnika i tužiti Direkciju predsjedniku Republike i saborskom Odboru za ljudska prava', rekla je tada Lejla Šehović.

Na kraju je otputovala na svjetski izbor u San City. Godinu kasnije izbora za Miss Hrvatske nije ni bilo već je titulu dobila Ivana Petković.

 

VIDEO: Udala se Sandra Perković! Otkrivamo uz koju pjesmu je otplesala prvi ples

Komentara 8

T2
Tomo_20
18:22 01.01.2024.

Jos je samo on falio!!

Avatar comandante
comandante
18:14 01.01.2024.

nek si ti nama dosadan, usiljen, iritantan i u 2024!!

Avatar Asterix
Asterix
18:57 01.01.2024.

Rijetko odbojan tip, žicaroš i hvalisavac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije