Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Modno nikada ne griješi

Lejla Filipović zaintrigirala pratitelje novom haljinom čija je cijena samo 12,99 eura

Lejla i Tarik Filipović prošetali Cvjetnim trgom
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/8
14.01.2024.
u 20:30

Crna kratka haljina na točkice, bez rukava i s dekolteom je privukla pažnju njezinih pratitelja

Bivša misica Lejla Filipović poznata je po svom istančanom modnom ukusu i supruga glumca i voditelja Tarika Filipovića nema modnih grešaka. Za svaku prigodu odabere idealnu kombinaciju pa je tako i tijekom nedavnog obiteljskog odmora u Ujedinjenim Arapskim Emiratima Lejla na Instagramu podijelila neke od kombinacija koje je nosila na godišnjem.

Crna kratka haljina na točkice, bez rukava i s dekolteom je privukla pažnju njezinih pratitelja i nakon objave mnogi su je pitali je li to haljina modnog brenda Mohito. Lejla je potvrdno odgovorila da je riječ o haljini koja se na internet stranici ovog brenda prodaje za 12,99 eura. To je snižena cijena dok je ranije cijena ove strukirane haljine iznosila 19,99 eura.  U intervju koji je prije dvije godine dala za T portal rekla je kako se najbolje osjeća u casual odjeći.

 

 

 

- Ali u posebnim prigodama volim se 'oskarovski' dotjerati pa omiljeni casual stil lako padne u zaborav - ispričala je tada u razgovoru Lejla. Rekla je i kako u tom trenutku u njezinom ormaru prevladavaju traperice, sakoi i košulje, a kad dođe toplije vrijeme haljine i haljinice. Ne skriva da je slaba na torbice, cipele, parfeme i kozmetiku te je rekla kako je po tom pitanju tipično žensko. 
Osvrnula se i na to kako gleda na modne kritike?

VEZANI ČLANCI: 

- Kad kritika dolazi od kompetentne osobe i odnosi se isključivo na modni odabir onda nemam nikakvih problema. Sve je to jako individualno, svi imamo neki svoj modni izričaj i rekla bih da je najpametnija izreka 'o ukusima se ne raspravlja'…- ispričala je tada Lejla. Sa suprugom Tarikom  nedavno je proslavila 16 godišnjicu braka i nedavno je u medijima pričala o tome što je tajna njihovog uspješnog braka. 

- Često me to pitaju i ja kažem da se puno faktora poklopilo. Prije svega, nas dvoje smo jako slični, imamo iste interese, isti odgoj. Naravno, ljubav je najbitnija. Mislim da se u braku, kao i u svakoj vezi, kao i u prijateljstvu, kao i u obiteljskim odnosima, treba raditi, njegovati, zalijevati kao što se cvijeće zalijeva. Puno je tu rada, po meni je najbitnije poštovanje, razumijevanje i malo kompromisa, nećemo se lagati - ispričala je Lejla. 

VIDEO Hakiran Let 3! Mrle u očaju: 'Prijetnje hakera su sablasne!'

Komentara 1

SK
skupiduša
21:24 14.01.2024.

Tko se time još opterećuje? Svejedno je što je obukla i koliko je platila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije