Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U DOBROTVORNE SVRHE

Legendarni junaci 'Breaking Bada' ponovno kuhaju zajedno!

Bryan Cranston i Aaron Paul
Foto: Screenshot
1/2
20.07.2018.
u 13:19

I dok čekamo povratak Bryana Cranstona i Aarona Paula koji će se kao Walter White i Jesse Pinkman vratiti u novoj sezoni serije "Better Call Saul", stiže nam skeč u kojem su se Bryan i Aaron našalili na svoje dobro poznate uloge.

Ako ste ljubitelj dobrih serija a niste pratili kultnu "Breaking Bad", onda definitivno ne znate što ste propustili. Serija o dobrom profesoru kemije koji dozna da ima rak pa se okrene kriminalu jedna je od najboljih serija 21. stoljeća.

S emitiranjem je počela prije 10 godina, a posljednja epizoda emitirana je prije pet godina. I dok čekamo povratak Bryana Cranstona i Aarona Paula koji će se kao Walter White i Jesse Pinkman vratiti u novoj sezoni serije "Better Call Saul", stiže nam skeč u kojem su se Bryan i Aaron našalili na svoje dobro poznate uloge. Snimljen je za dobrotvornu organizaciju Omaze, a svi koji uplate donacije sudjeluju u nagradnoj igri u kojoj će pobjednik osvojiti posjet Los Angelesu, gdje će u prikolici iz serije kuhati s Bryanom i Aaronom. Naravno, neće kuhati meth nego doručak.

Radnja skeča je da Bryan, pet godina nakon što je "Breaking Bad" završio, potajno živi u kamperu iz serije, gdje ga Aaron slučajno pronađe da bi se zatim otkrilo kako je i on sam došao moliti za posao u studio jer želi biti u blizini istog vozila. U skeču koji traje pet minuta osim legendarnog kampera prepoznat ćete i nekoliko poznatih referenci iz serije koju smo gutali pet godina.

Bryan Cranston i Aaron Paul
1/13

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije