Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaručio se

Legendarni Beatle Paul McCartney ženi se treći put

mccartney (1)
AFP/PIXSELL
06.05.2011.
u 21:45

Pjevač se zaručio za dugogodišnju pratilju Nancy Shevell (51), s kojom je u vezi četiri godine, a još nije poznat datum vjenčanja.

Legendarni Beatle Paul McCartney (68) spreman je oženiti se treći put, potvrdio je za BBC njegov izdavač Stuart Bell. Pjevač se zaručio za dugogodišnju pratilju Nancy Shevell (51), s kojom je u vezi četiri godine, a još nije poznat datum vjenčanja.

McCartney se dosada ženio dvaput, njegova prva supruga Linda umrla je od raka 1998., a od druge supruge Heather Mills, koju je oženio 2002., razveo se 2008. godine.

Budućoj gospođi McCartney to će biti drugi brak, 20 godina bila je u braku s američkim odvjetnikom Bruceom Blakemanom.

Komentara 1

OB
-obrisani-
06:42 07.05.2011.

Alaj će ga opet operušati i otići s milionima. Jadni , simpatični čovjek.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije