Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPTUŽENI GLUMAC

Lečić objavio prepisku s voditeljicom koja ga je optužila da joj se nabacivao: 'Uočite razliku'

Foto: PIXSELL/PROMO
1/9
26.03.2021.
u 20:00

- Jako sam polaskana ako je tako. A večeras je bilo... maestralno, jedan je od navodnih odgovora Hristine Stojiljković na njegovu opasku da mu se svidjela.

Nakon što je voditeljica Hristina Stojiljković objavila poruke koje joj je slao glumac i političar Branislav Lečić, na Twitteru se oglasio i sam Lečić i pokazao "svoju verziju". 

- "Hristina, ne mogu odoljeti, a da ti ne kažem. Dopala si mi se danas. Tvoja energija ima pamet i erotiku. A to je rijetka kombinacija", poslao joj je navodno Lečić  nakon gostovanja 23. ožujka 2019. godine.

- Puna podrška za Danijelu Štajnfeld i svaku ženu koja je žrtva predatora i (ne)moćnika, napisala je Stojiljković uz screenshotove poruka koje joj je slao glumac kojeg je Štajnfeld optužila da ju je silovao. 

"Idemo dalje... Pravo s mog telefona. Uočite razliku", napisao je Lečić uz screenshot navodnih poruka na kojima se vide i njeni odgovori.

Foto: Twitter

- Jako sam polaskana ako je tako. A večeras je bilo... maestralno, jedan je od navodnih odgovora Hristine Stojiljković na njegovu opasku da mu se svidjela. 

Ubrzo nakon toga na Twitteru se oglasila i sama Stojiljković.

- Odlična ideja ali jako loša realizacija, za početak iPhone nikada ne odvaja poruke prikazujući više puta isti datum. Bez komentara zaista, neka je na čast, napisala je voditeljica. 

Foto: Twitter

Branislav Lečić danas je pozvan na policiju na informativni razgovor, zbog optužbi Danijele Štajnfeld za silovanje koje se dogodilo 2012. godine. Danijela Štajnfeld dala je svoj iskaz a nakon toga se vratila u Ameriku gdje živi i radi. Kako je kazao izvor za Nova.rs, plan joj je da se u Srbiju vrati na početak suđenja. 

-  Danijela ne želi boraviti u Beogradu. Psihički je iscrpljena, a posebno nakon svega što se u medijima pisalo. Mnogo joj znači podrška kolega, posebno onih s kojima je radila i koji su bili uz nju sve vrijeme. Cilj joj je da ide do kraja i na sudu i dokaže istinu, a isto tako je svjesna da će jednog dana morati doći u Beograd kada krenu ročišta. Do tada želi biti mirna i sigurnau mjestu gdje godinama živi i radi - kazao je izvor.

Natali Dizdar: Nedostaje mi sloboda i spontanost života 

 

Ključne riječi

Komentara 11

DA
dadobrc68
20:12 26.03.2021.

Doista ne vidim niti jedan razlog zašto bi to bilo zanimljivo Hrvatima?!?Tko je nama tamo neki Lečić?

KE
keckin37
22:06 26.03.2021.

Mediji su najgori. Osude covjeka prije pocetka sudjenja,

AL
alfagt2015
22:31 26.03.2021.

a da 2012 u srbiji nije bilo policije i suda,nije bilo ni kažnjivo silovanje pa se samodopadne narikace sjetilo sada 9-10 godina poslje da prijave predatora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije