Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
30 METARA TKANINE

Lea Mijatović nosi najskuplju kreaciju na ovogodišnjoj Dori

Foto: Arhiva Alduk/Jelena Balić
16.02.2019.
u 12:25

Ovo je najskuplja kreacija koju je Alduk napravio u zadnjih 10 godina, vrijedna 20 tisuća kuna, a kreator za sada ne otkriva hoće li se slične haljine naći i u prodaji

Od kako postoji Dora ona je podjednako zanimljiva i ljubiteljima glazbe i ljubiteljima mode. Ne treba se tome čuditi u zemlji koja nema ništa slično Oscaru, a na Nagradu hrvatskog glumišta glumci i redatelji dolaze u jeansu, pa je Dora jedna od rijetkim prilika za modne iskorake, raskošne toalete, ali i avangardne kreacije. I zato, se nakon Dore, osim o glazbi uvijek priča i o kreacijama koje smo vidjeli na hrvatskom natječaju za pjesmu Eurovizije. 

A ove će se godine zasigurno pričati o kreaciju koju je Ivan Alduk napravio za Leu Mijatović, u haljini za koju kreator kaže da je "najskuplja kreacija za ovogodišnju Doru", kojoj je cijena čak 20.000 kuna

Za raskošnu haljinu u nježno puderastim tonovima bilo je potrebno više od sto sati ručnog rada, 30 metara tkanine i najfinije čipke. Sve je to  utkano u raskošnu kreaciju visoke mode koju je priznati dizajner Ivan Alduk posebno osmislio i izradio sa svojim timom za pjevačicu Leu Mijatović i njen današnji nastup na Dori s pjesmom „Tebi pripadam“. Impresivna toaleta na jedno rame krojena je s predimenzioniranim bočnim dijelom, a ručno je rađena u Alduk ateljeu sedam dana. Alduk za sada ne želi otkriti hoće li se slične (možda čak i iste)  haljine naći u prodaji, no Ivan ističe kako je ova kreacija najskuplja koju je kreirao u  posljednjih deset godina.

„Ova haljina je kreirana za Leu i njen nastup na Dori, namjenski je izrađivana da se uklopi u minimalističku kulisu koju smo isto tako osmislili te da fokus stavi na iskusnog izvođača i lijepu pjesmu, a ne na sporadične vizualne elemente,“ rekao je Ivan.
Lea Mijatović je i do sada bila među ambasadoricama Alduk mode, jer  rado i često bira upravo njegove modele za nastupe i snimanja.

„Od prve sekunde, sve oko haljine i nastupa sam prepustila Ivanu jer mu beskrajno vjerujem, a ja sam se fokusirala na glazbeni i izvođački dio jer vrhunski želim prezentirati novu pjesmu „Tebi pripadam“  za koju vjerujem da će vam se svidjeti na prvo slušanje“ kaže  Lea Mijatović.

Komentara 3

SK
skladište
14:34 19.02.2019.

Tko je ta cura? Zašto o njoj pišu? Zbog haljine? Ili kreatora? Ili da ispune prazan prostor u novinama? Ne razumijem!!!!

GR
grodar
13:32 16.02.2019.

prelijepa

NE
NeRazdjelnicima
13:21 16.02.2019.

Nebitno koliko košta, haljina baš nije uspjela i definitivno joj grozno stoji. Boja je ružna, cura izgleda ko da se spremila za maskenbal, a ne za crveni tepih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije