Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Estrada

Lea Mijatović predstavlja spot za pjesmu „Između oprosta i kajanja“ s kojom ide na Zagrebački festival

Pjesma koju su napisali Igor Ivanovića i Marko Vojvodić oduševila je i stručni žiri Zagrebačkog festivala pa će tako Lea 26. siječnja nastupiti na tom cijenjenom festivalu koji je jedan od najstarijih u ovom dijelu Europe.
11. siječnja 2018. u 11:00 611 prikaza
Lea Mijatović predstavlja spot za pjesmu „Između oprosta i kajanja“
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/6

Za Leu Mijatović mnogi kažu kako ima jedan od najljepših vokala, a prošla godina bila joj je i više nego uspješna. Hrabro je početkom 2017. godine krenula u solo karijeru što se pokazalo kao pun pogodak.

Pjesme „Ti me jedini znaš“ i „Ljubi me“ odlično su prošle kod publike, a Lea sa svojim producentskim timom i dalje radi punom parom.

Novi singl ''Između oprosta i kajanja'' koji je predstavila krajem prošle godine, danas je dobio i svoje video izdanje.

 

S producentsko – autorskom ekipom iz deciBel Studija, Lea surađuje od početka svoje solo karijere, a dečki, osim produkcije pjesme sa Sandrom Mihaljević, potpisuju i režiju novog spota.

Pjesma koju su napisali Igor Ivanovića i Marko Vojvodić oduševila je i stručni žiri Zagrebačkog festivala pa će tako Lea 26. siječnja nastupiti na tom cijenjenom festivalu koji je jedan od najstarijih u ovom dijelu Europe.

Igor i Marko su i ovaj put napisali prekrasnu pjesmu i nadam se da će publika u njoj pronaći dio sebe. Također, mislim da smo napravili i vrhunski spot jer je prikazana jedna ženstvena Lea, a ja sam se u toj ulozi osjećala predivno – ističe pjevačica.

Pjesmu „Između oprosta i kajanja“ slušajte i na Deezeru.

Leu Mijatović pratite na njezinom službenom Facebooku.

Damir Kedžo Na estradi ima puno uloga, od čega mi se povraća. Ne volim ogovaranja sa strane Online servis Fokus Zagrebački festival predvodi promjene u distribuciji glazbe Matija predstavlja pjesmu „Sjena“ PROMO Matija predstavlja pjesmu „Sjena“ s kojom ide na Zagrebački festival
Zlatne poluge
U STAKLENKAMA ZA DŽEM
Kupili kuću za 130.000 eura i u njoj pronašli zlato vrijedno čak 650.000 eura
Nikša Bratoš
RAIFFEISEN FUTURE BOOST
Pogled iza scene: Što treba za kvalitetan nastup i kako je biti glazbenik u doba korone?