Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
talentirana djevojči

Lea Dekleva snimila pjesmu s Lu, unukom Arsena Dedića

lea dekleva
/
10.10.2011.
u 19:00

Novi single "Spremam život" od utorka je i na YouTubeu, a devetogodišnja Lu, koja ide u glazbenu školu, na balet i slika, poput profesionalke otpjevala je jednu manju dionicu pjesme

Glazbenica Lea Dekleva rujan je provela na Braču i baterije napunila izbjegavši ljetne gužve. Vratila se u Zagreb i snimila novi single “Spremam život” koji se od danas može poslušati na YouTubeu. Jednu dionicu pjesme otpjevali su Klinci s Ribnjaka i devetogodišnja Lu Dedić, unuka Arsena Dedića.

– Pjesma govori o životu i ljubavi. Ali nije vezana uz neku moju privatnu životnu fazu jer kod mene se faze, kao i kod svake žene, mijenjaju svako popodne! – kazala je Lea i objasnila zašto je surađivala s djecom:

– Djeca u pjesmi simboliziraju svjetlost i nadu. A kako se s Dedićevima često družim, nisu mi mogli odbiti malu suradnju s Lu. Dionicu je snimila za nekoliko minuta. Bila je prava profesionalka.

Lu ide u drugi razred glazbene škole i svira klavir, pohađa i satove baleta, a odlično i slika, uči jezike. Leinom pjesmom oduševljena je i često je pjeva za sebe, no ne zna čime će se u životu baviti.

– Lu odrasta u glazbeničkoj obitelji, ali ova suradnja daleko je od naših pretenzija i ne znači da se ona mora baviti glazbom. Lu ima slobodan izbor u daljnjem školovanju – rekao je glazbenik Matija Dedić, tata male Lu.

Ključne riječi

Komentara 2

BA
bandido
21:34 10.10.2011.

– Lu odrasta u glazbeničkoj obitelji, ali ova suradnja daleko je od naših pretenzija i ne znači da se ona mora baviti glazbom. Lu ima slobodan izbor u daljnjem školovanju – rekao je glazbenik Matija Dedić, tata male Lu. Apsolutno,, samo da ne zavrsi radeci u zivotu ko neka prosjecna budala... Zato su tu roditelji umjetnici da pomognu...

JM
ja-ma
21:41 10.10.2011.

Lea Dekleva jel to ona što pola šapće,pola mumlja,a glasa nigdje.D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije