Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
7 mjeseci nakon prekida

Latino ljepotica ponovo ljubi!

jennifer lopez
Foto: Youtube (screenshot)
1/6
08.01.2015.
u 11:20

Čini se da je lijepoj Jennifer Lopez nakon ljubavnih neuspjeha s Marcom Anthonyjem i Casperom Smartom na ljubavnom planu ponovo krenulo...

Latino ljepotica Jennifer Lopez ponovo je našla svoju ljubavnu sreću. I to ni manje ni više nego ponovo u zagrljaju 18 godina mlađeg plesača Caspera Smarta s kojim je trogodišnju vezu prekinula u lipnju prošle godine.

Nakon sedam mjeseci razdvojenosti Jennifer i Casper očito su shvatili da ne mogu jedan bez drugoga. Novu godinu zajedno su proveli u Las Vegasu gdje je pjevačica imala zakazan nastup.

Vijest o romantičnom pomirenju slavnog para došla je svega nekoliko tjedana nakon što je J.Lo izjavila da osjeća strah od samoće.

''Ovisnica sam o ljubavi. Pronašla sam utjehu u nekome. Suočila sam se sama sa sobom i priznala samoj sebi da osjećam strah od samoće, od toga da budem sama sa sobom. Trebale su mi godine i godine da se naučim nositi s tim. Prvo sam učila kako voljeti samu sebe, a onda sam se odlučila suočiti sa svojim strahovima'', otkrila je pjevačica.

Vijest o pomirenju Jennifer i Casper još nisu službeno potvrdili, no sve se više čini da strah od usamljenosti više neće tištiti lijepu Jenn.

Foto: Reuters/PIXSELL

>>Na putu prema Hollywoodu gazi sve, a usputna mu je žrtva čak i Jennifer Lopez

>>Casper Smart priznao: Teško je biti bivši dečko Jennifer Lopez

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije