Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spektakl

Latino diva Shakira 11. svibnja nastupa u zagrebačkoj Areni

shakira
pixsell
22.02.2011.
u 10:42

Jedna od najuzbudljivijih i najuspješnijih svjetskih izvođačica najavljuje spektakularan koncert u Zagrebu

Nakon uspješno rasprodane europske turneje prošle godine, Shakira, edna od najuzbudljivijih i najuspješnijih svjetskih izvođačica, najavljuje spektakularan koncert u Zagrebu 11. svibnja. U sklopu svoje The Sun Comes Out turneje održat će koncert u zagrebačkoj Areni i ispuniti snove svih obožavatelja ove latino dive.

Ovogodišnja turneja, na kojoj promovira novi album, a na kojem se nalazi i najzaraznija pjesma prošloga ljeta "Waka Waka", nastavlja pomicati granice koncertnog iskustva.

Ulaznice za koncert u prodaju kreću u petak, 25. veljače, na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima, a mogu se kupiti i online na www.eventim.hr

Cijena ulaznica bit će od 400 do 750 kuna.

Kolumbijka Shakira, dobitnica Grammyja, pjevačica je, zabavljačica i producentica koja je u svojoj karijeri prodala više od 50 milijuna albuma, surađivala s brojnim glazbenicima poput Beyonce i Alejandra Sanza. Jedina je glazbenica iz Južne Amerike koja je imala pjesmu na prvom mjestu top liste uSAD-u te jedina Kolumbijka koja je pjevala na inauguraciji predsjednika Baracka Obame. Čak četiri njena hita su među dvadeset najprodavanijih pjesama prošlog desetljeća, a s hitom "Hips Don’t Lie" osvojila je prvo mjesto u više od 50 zemalja.

Ključne riječi

Komentara 3

CR
Crollywood
12:36 22.02.2011.

Išao bi na nju,al ću radije čuvati kune pa ići na koncert od Tajči koja se opet pojavila na sceni,i u koju sam bio veoma zateleban kao klinac.

BO
boston
17:22 22.02.2011.

Ja bi isao na nju, makar karta bila 300 kunica. U nju bi i za 1.000 !!

JS
ja sam gladan
19:10 22.02.2011.

Crollywood. Pazi da se ne razočaraš,bio si klinac, a sad si odrastao. Kaj misliš da ona nije u međuvremenu ostarila?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije