Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LARIN IZBOR

Larin izbor - mediteranska priča o odanosti i borbi za preživljavanje

larin izbor (1)
Foto: Nova TV
1/4
24.07.2011.
u 09:00

– Kao glumci funkcioniramo odlično, s partnerom Ivanom Hercegom odlično se razumijem. Čast mi je što sam dio ovako velikog projekta – kaže lijepa Doris koja je diplomirala glumu i lutkarstvo na osječkoj Umjetničkoj akademiji.

Dok većina Hrvata uživa u ljetnim radostima, na Novoj TV punom se parom slaže jesenska shema u kojoj će svoje mjesto naći i domaća serija “Larin izbor”. Napeta mediteranska priča o odanosti, borbi za preživljavanje i ljubavi koja mora prebroditi brojne zapreke donosi novi televizijski romantični par kojeg čine Ivan Herceg i nova glumačka nada, 22-godišnja Doris Pinčić.

Laru (Pinčić) i Jašu (Herceg) razdvoji more kada Jaša mora otići na dalek put ostavljajući Laru na milost i nemilost svoje zle majke. Lara je zatočena u, za nju, stranom elitnom svijetu dalmatinske aristokracije. Uz Pinčić i Hercega glumačku ekipu čine istaknuta imena poput Ecije Ojdanić, Ornele Vištice, Sanje Vejnović, Frane Perišina i mnogi drugi. Redatelji su Robert Orhel, Kristijan Milić, Tomislav Rukavina, Mladen Dizdar i Milivoj Puhlovski. Prvu televizijsku ulogu Zadranka Doris Pinčić prihvatila je s oduševljenjem, a glumica se nada da će isto tako gledatelji prihvatiti Laru i njezinu priču.

– Kao glumci funkcioniramo odlično, s partnerom Ivanom Hercegom odlično se razumijem kao i s ostatkom ekipe. Čast mi je što sam dio ovako velikog projekta – kaže lijepa Doris koja je diplomirala glumu i lutkarstvo na osječkoj Umjetničkoj akademiji. Kao članica Kazališne udruge “Igrajmo se” već u srednjoj školi surađuje s Radijem 057 i Agencijom RMC u Zadru.

Za vrijeme studija radila je kao radijska voditeljica pišući edukativne igrokaze te kao animatorica i organizatorica manifestacija poput Kalelargart, Karnevalić i Dan planeta Zemlje. Sudjelovala je na brojnim međunarodnim festivalima kao što su Osječko ljeto kulture, Dionizijev festival i Sibiu u Rumunjskoj, a vodila je i programe na manifestacijama diljem Zadarske županije i šire.

Serija “Larin izbor” snimana je na brojnim vanjskim lokacijama u Splitu i Lovranu, a ovih dana u Zagrebu su se počele snimati scene interijera na 22 seta, na raskošnih dvije tisuće četvornih metara. Snimka porinuća broda kadar je koji će gledatelje fascinirati već u prvom nastavku.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije