Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kreću nove intrige

"Larin izbor": Iz Jemena dolazi zla Leilina sestra željna osvete

lara (1)
Foto: Nova TV
1/7
22.09.2012.
u 15:00

Misleći da su napokon našli tako zasluženi mir, Lara, Jaša i Zlaja uživaju u obiteljskom skladu u vili Zlatar. No sreća im je opet kratkog vijeka, jer Dinko je ipak živ. Od smrti ga je spasila tajanstvena žena.

Fanovi su napokon došli na svoje – u nedjelju kreće druga sezona popularne serije “Larin izbor”. Iako sadržajno prve tri epizode nagoviještaju da je film “Larin izbor: Izgubljeni princ” tek prerezan na tri dijela, s Nove TV uvjeravaju u suprotno. Sve su scene, tvrde, ponovno snimane kako bi i gledatelji koji nisu pogledali film imali poveznicu između sezona.

Riječ je o vremenskom razdoblju od šest godina. Toliko je, naime, prošlo otkako je Dinko (Filip Juričić) oteo Zlaju i na jednom ga otoku odgajao kao svog sina. Lara je bol pokušala ublažiti odlaskom u samostan, a Jaša odlaskom na pučinu. Mate i Nikol slučajno se nađu na otoku, prepoznaju Dinka i pozovu Jašu i Laru. Na kraju Dinko otima Laru i Zlaju i vodi ih na more. Jakov u daljini ugleda njihov brod “Viktor” te kreće u oluju jednom zauvijek obračunati se s Dinkom.

Misleći da su napokon našli tako zasluženi mir, Lara, Jaša i Zlaja uživaju u obiteljskom skladu u vili Zlatar. No sreća im je opet kratkog vijeka, jer Dinko je ipak živ. Od smrti ga je spasila tajanstvena žena.

Daliju, novu glavnu negativku serije, utjelovit će beogradska glumica Sanja Popović. Došla je iz Jemena osvetiti sestru Leilu koja je umrla trudna s Dinkovim djetetom, a baš poput pokojne sestre – i ona savršeno vlada hrvatskim jezikom. U seriji će izgubiti glavu za najvećim negativcem. I više neće biti sigurna u svoje želje.

Na set serije u liku Šimuna stiže i glumac Branimir Popović. Ženskar i nemilosrdni bogataš volio bi se skrasiti i imati obitelj s jedinom ženom koju je volio – Nelom Zlatar. Zato neće prezati ni pred čim da dokrajči njezine ionako tanke veze s Tončijem Zlatarom.

Osvetnici će pokušati razdvojiti Laru i Jašu te pomutiti sreću zbog najljepše vijesti na svijetu. Glumačka ekipa ne želi otkrivati o čemu je riječ, ali dali su naslutiti da Lara čeka drugu bebu. Okrutna bolest napast će obitelj Zlatar, a neki novi likovi zagorčavat će život heroini serije. Nema sumnje, slijedi nam još jedna godina Larinih suza na Novoj TV.

David Šikić (Zlaja)

Da se sjajno našao u ulozi sina Lare i Jakova Zlatara, gledatelji su imali priliku uvjeriti se u filmu “Larin izbor: Izgubljeni princ”, a ulogu jedinca Lare i Jaše nastavlja i u novoj sezoni serije. Prvo pa muško, može se reći jer ovo je bila prva audicija na kojoj se pojavio, a nakon nje je i zaigrao Zlaju, svoju prvu veliku ulogu. David je rođen 2004. godine, ide na dramsku grupu, pohađa radionice stripa, struje i programiranja, a bavi se i sportskim aktivnostima od kojih su mu najdraže tenis i nogomet. Iako ima tek osam godina, tečno govori engleski jezik.

Sanja Popović (Dalia)

Beogradska glumica rođena je 17. listopada 1985. Uz glazbenu školu, jezik i sport, već se u 13. godini počela baviti glumom. Upis na Fakultet dramskih umjetnosti u Beogradu pokazao se kao pun pogodak. Diplomirala je s najvišom ocjenom, a završila je i Master studije na Fakultetu za kulturu i medije, smjer odnosi s javnošću. Igrala je i surađivala s brojnim srpskim redateljima poput Janka Baljka, Bobana Skerlića, Milana Karadžića. Glumi u kazalištu, na filmu i televiziji. U popularnu sapunicu Nove TV ulazi kao inteligentna Leilina sestra Dalia, kojoj je jedini cilj osveta.

Branimir Popović (Šimun)

Glumac i bivši ministar kulture u Vladi Crne Gore, bio je i ravnatelj Gradskog kazališta u Podgorici. Danas je redovni profesor glume na Fakultetu dramskih umjetnosti u Cetinju. Najistaknutije uloge odigrao je u kazalištu, a glumio je u serijama “Budva na pjeni od mora” i “Turneja” te filmovima “Parada”, “Kud plovi ovaj brod”... Rođen je 1967., a glumu je studirao na Akademiji scenskih umjetnosti u Sarajevu, gdje je do kraja 1992. radio kao asistent na Odsjeku za glumu. U “Larin izbor” ulazi kao lik koji je bio mlada nada hrvatskog slikarstva no susret s Nelom skrenuo ga je s predviđenog puta.

Komentara 1

DO
doktorica
19:07 22.09.2012.

bolji je "Sulejman".........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije