Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dvostruko slavlje

Larin izbor: Doris Pinčić feštala s pola milijuna ljudi!

'no'
'Fotodesk /Vecernji list'
05.09.2011.
u 18:51

Na setu serije slavila se i gledanost prve epizode i 23. rođendan glumice Doris Pinčić.

Mlada zadarska glumica Doris Pinčić, koju gledamo u seriji "Larin izbor" Nove TV, u nedjelju je istodobno s početkom emitiranja serijala proslavila 23. rođendan. Feštala je na setu s kolegama glumcima Ecijom Ojdanić, Filipom Juričićem, Franom Perišinom, Ornelom Višticom, Mladenom Vulićem... A kako joj je to prva proslava rođendana u Zagrebu, bez roditelja i prijatelja iz Zadra, najveći dar joj je to što su je na njezinu prvom televizijskom zadatku suradnici odlično prihvatili.

No ekipa "Larina izbora" ima još jedan razlog za slavlje. Naime, prvu epizodu serije u nedjelju gledalo je 495 tisuća ljudi, dakle gotovo pola milijuna gledatelja. Tako je serija s rejtingom od 11,9 posto svih gledatelja bila najgledaniji televizijski program u terminu od 20 sati.

Usporedbe radi, u isto vrijeme na Prvom programu HTV-a seriju "Velo misto" gledalo je 327.125 gledatelja, što čini gledanost od 7,9 posto, a košarkaška utakmica između Hrvatske i Bosne i Hercegovine na Drugom programu HTV-a imala je gledanost od 4,8 posto, što znači da ju je gledalo 83.357 ljudi. Onih koji su se isti dan u isto vrijeme odlučili gledati film "Transformeri" na RTL Televiziji bilo je 462.943. Što znači da su "Transformeri" s gledanošću od 10,6 posto bili najžešći konkurent novoj sapunici "Larin izbor".

A većini hrvatskih gledatelja koje je serija zaintrigirala uskoro će se pridružiti i gledatelji iz Češke, Slovenije i Slovačke, ali i oni iz zemalja Bliskog istoka, jer serija je, tvrde s Nove TV, prodana u čak 17 zemalja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije