Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabranjena ljubav

Lance Armstrong bio u vezi sa 15 godina mlađom Ashley Olsen

lance i ashley
Foto: Pixsell
1/4
07.03.2014.
u 12:14

Samo nekoliko tjedana nakon što je Armstrong prekinuo s dizajnericom Tory Burch 2007. godine nekoliko je puta izašao s Ashley...

Poznati biciklist Lance Armstrong viđao se s Ashley Olsen, barem ako je vjerovati knjizi "Cycle of Lies", biografskoj knjizi o njegovu životu. Samo nekoliko tjedana nakon što je Armstrong prekinuo s dizajnericom Tory Burch 2007. godine, nekoliko puta je izašao s Ashley. Tijekom jednog od njihovih spojeva, Ashley je pila vino, sjedila u njegovu krilu i ljubila ga cijele noći.

Sljedeće večeri u isti restoran stigli su da bi jeli. Prema knjizi, Armstrongu su savjetovali da prekine sa 15 godina mlađom Ashley zbog velike razlike u godinama te imidža. Kada su ga prijatelji pokušali odvratiti od Ashley, Armstrong se navodno jako uvrijedio i branio svoju vezu. Nekoliko mjeseci nastavio se viđati s mlađahnom glumicom, a nakon prekida s njom krenuo dalje s Kate Hudson.

>>Poznati biciklist Lance Armstrong peti put postao otac

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije