Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lijepa gurmanica

Lana Obad uživa u škampima, ribi i povrću

plavi podrum
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/11
03.09.2010.
u 16:35

Svečanom ručku u povodu prestižne nagrade nazočila je i hrvatska predstavnica na natjecanju za Miss Universe Lana Obad, koja je uživala u škampima na medu.

– Školjke sv. Jakova na žaru na kremi od jabuka nevjerojatne su – rekao nam je Vladimir Kraljević, vlasnik licencije za izbor Miss Universe, koji je u petak Danijeli Kramarić, vlasnici restorana Plavi podrum u Volovskom blizu Opatije, uručio priznanje za najbolji restoran u istočnoj Europi koju je Plavom podrumu dodijelila organizacija American Academy of Hospitality Sciences. Kraljević, izaslanik za istočnu Europu, priznanje je uručio u ime Donalda Trumpa, predsjednika odbora najelitnije organizacije u svijetu.

– Gospođa Kramarić svako jutro ustaje u četiri sata i ide na tržnicu po ribu čiju svježinu i kvalitetu detaljno provjerava. Ona je moj idol – oduševljen je Kraljević profesionalnošću vlasnice. Svečanom ručku u povodu prestižne nagrade nazočila je i hrvatska predstavnica na izboru za Miss Universe Lana Obad, koja je uživala u škampima na medu.

– Morski plodovi neizostavan su dio mog jelovnika, kao i mnogo povrća i voća – kaže Lana.

Komentara 3

OV
over
17:16 03.09.2010.

sebastian.. a sto su to tartufe, Ruski caviar i Kune?? btw.. tko je ta lana?

PR
primorje
18:27 03.09.2010.

VOLOSKO, ne Volovsko....to me podsjeca na 80te kada su zimski turisti iz Beograda tlacili nas po autobusu za Opatiju pitajuci \'\' koja stanica je VOLOVSKO\"... Da ne spominjem Predsjednika i Grmoscane( Grobnicane)... Admin, mjenjaj naziv mjesta pod odmah, molim.

DU
Deleted user
21:13 03.09.2010.

\"Volovsko\" , \"Najbolji restoran u istocnoj Europi\" .... Ha,ha.... Nema sto ! I sam dogadjaj je vrlo bitan! Ali najvise me je dojmila frizura vlasnice! Nasa \"najpoznatija \" sommelierka kao da je malo previse zavirila u casicu pa si jeje sama ošišala kosu i namjestila frizuru. Lijepo drustvo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije