Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potpuno drugačija

Lana Obad: Misica koja gleda Sabor i s dečkima igra košarku

Lana Obad studira ekonomiju u Zagrebu
Foto: Petar Glebov/Pixsell
1/8
28.03.2010.
u 20:55

Šarmantna 21-godišnja Zagrepčanka Lana Obad, koja je okrunjena za novu Miss Universe Hrvatske, atipični je primjer djevojke s lentom. Odlična je studentica ekonomije, a obožava zahaklati sa svojim prijateljima

Šarmantna 21-godišnja Zagrepčanka Lana Obad, koja je okrunjena za novu Miss Universe Hrvatske, atipični je primjer djevojke s lentom. Odlična je studentica ekonomije, a obožava zahaklati sa svojim prijateljima. Ne bavi se manekenstvom, ne sanja o nogometašima, obožava filmove s Leom DiCaprijem, a budućnost vidi na Markovu trgu. Politika joj je strast, a umjesto sapunica, često zna gledati prijenose iz Sabora.  

Voli Lea DiCaprija
– Još ne mogu vjerovati da mi se to događa, iznimno sam sretna što sam postala Miss – ispričala nam Lana prve dojmove jutro nakon što je među 20 finalistica izabrana najljepšom.
Priznala je da nije bilo ogovaranja među djevojkama, već samo nagađanja tko bi mogao pobijediti, no sama se nije htjela zamarati kuloarskim pričama.
– Sad se želim što bolje pripremiti za svjetski izbor koji se održava u kolovozu – rekla nam je studentica četvrte godine Ekonomskog fakulteta, koja se nada da će, kad dobije diplomu, uspjeti spojiti svoje dvije strasti - financije i politiku.  

Budućnost u politici
– Istina je, zbilja volim pratiti politiku, a nadam se da ću jednog dana ozbiljnije zaplivati u političkim vodama. Kao politički uzor navela bih američku državnu tajnicu Hillary Clinton, a mislim da je sjajno što je i Hrvatska dobila prvu premijerku – istaknula je Lana, koja se kratko zamislila na pitanje bi li poput H. Clinton oprostila nevjeru svom partneru.
– Ne, nema šanse, bez obzira na to bio moj partner predsjednik ili obični građanin, ne bih mu oprostila – tvrdi Lana, koja je u sretnoj vezi sa 25-godišnjim studentom Lukom. Optimistična djevojka uvjerena je da nam stižu bolja vremena jer, kaže, nakon recesije uvijek stiže ekspanzija, u ekonomiji, ali i u životu.

Komentara 7

MI
mimi1
22:44 28.03.2010.

Pa, eto...

DA
damirtankovic
00:58 29.03.2010.

Stvarno je atipična, kaj je, je, hahaha ! A kakve su tek onda druge, hahahaha !!! Kad si malo bolje razmislim, baš bi se i uklopila na Markov trg, hahahaha !

BI
bizzwizz05
21:44 28.03.2010.

ima 25 godina i \'\'voli lea di capria\'\' ??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije