Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zajedno na odmoru

Lana Karamarko pozirala s obitelji, mnoge iznenadio drukčiji izgled bivšeg šefa HDZ-a

Foto: instagram
1/8
17.08.2023.
u 10:45

Iako često dijeli fotografije s putovanja, Lana Karamarko, kći bivšeg predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka, ovog puta odlučila se pohvaliti svojom skladnom obitelji s kojom uživa na odmoru

Lana Karamarko (27), kći bivšeg predsjednika HDZ-a i potpredsjednika Vlade Tomislava Karamarka (64), poprilično je aktivna na društvenim mrežama, pogotovo na Instagramu gdje s pratiteljima često dijeli fotografije sa svojih putovanja. Ovog puta u Instagram priči podijelila je fotografiju na kojoj pozira s obitelji na moru.

Lana je pozirala s ocem Tomislavom, bratom Martinom i sestrom Katarinom, a mnoge je iznenadio izgled bivšeg političara. Naime, Karamarko sada nosi naočale za vid, a i njegova je kosa posijedila. Za razliku od formalnih izdanja u kojem smo ga navikli gledati dok je bio politički aktivan, Karamarko je ovog puta pozirao u ležernom izdanju, na sebi je imao kratku majicu i traperice.

Foto: instagram

Inače, Lana Karamarko živi u Londonu gdje se preselila prije tri godine kako bi završila željeni diplomski studij.

– Nakon završenog preddiplomskog studija u Hrvatskoj, odlučila sam se za London jer me zanimao studijski program Luxury Brand Management koji u Hrvatskoj nije dostupan u obliku diplomskog studija. U Londonu sam studirala na sveučilištu Regents. Studij je bio izuzetno zanimljiv, koristan i omogućio mi je da se specijaliziram za tu industriju. S obzirom na situaciju s koronavirusom, dio studija odvijao se online. Nedavno sam i diplomirala – ispričala je Lana prije godinu dana i dodala kako je dobila posao u odjelu za ecommerce i digitalni marketing jednog luksuznog modnog brenda. 

Karamarkova kći iz prvog braka sve do 2019. godine držala se podalje od medija i nije davala izjave, a pristala je to učiniti kada je bila tajnica Rotaract kluba Zagreb Kaptol i kada je klub organizirao humanitarnu reviju u svrhu skupljanja novca za izgradnju senzoričkog parka. Lana je tada govorila o tome kako se slaže s ocem i pomajkom Anom Šarić. Rekla je tada kako joj otac uvijek govori da odluči sama čime se želi baviti. 

VEZANI ČLANCI: 

– Njemu je svejedno, kaže da je bitno da sam sretna i zadovoljna – rekla je tada Lana i dodala kako je njezin otac privatno uvijek nasmijan i voli se zezati. 

– Uvijek s ponosom kažem tko sam i što sam. Mislim da imam na koga biti ponosna. Svoju obitelj jako volim i poštujem, a sad koliko će mi to odmoći... Svakakvih komentara će biti i mene to ne dira više toliko – rekla je Lana u razgovoru za RTL Exkluziv.

Inače, Lanu i Martina Tomislav Karamarko dobio je u braku s Enisom Muftić, s kojom se razveo 2011. godine. S Anom Karamarko vjenčao se 2015., a zajedno imaju 8-godišnju djevojčicu Katarinu. 

VIDEO Simona Mijoković: 'Prije ovoga nisam znala ni pričati, za sve sam bila glupa Simona'

Komentara 1

Avatar Urban Fox
Urban Fox
20:04 17.08.2023.

Drugim rječima dobila je posao u call centru?!?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije