Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CMC festival

Lana Jurčević vratila trend izazovnog twerkanja

12.06.2015.Vodice - CMC festival Vodice 2015.Gala koncert festivala CMC Vodice 2015. Lana Jurcevic. Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/9
15.06.2015.
u 11:04

Mušku publiku oduševili seksi ples i vrući poljupci, a žensku Ivan Zak

Poljubac Lane Jurčević i Dalibora Petka na pozornici CMC Festivala u Vodicama bio je samo jedan od začina uzavreloj atmosferi koja je ovog vikenda zavladala tim gradom.

Čedno šokiranje

Jubilarno, deseto izdanje festivala okupilo je 27 izvođača s domaće estrade. Nakon uvodne večeri u petak spektakl je bio rezerviran za subotu.

Nastupi o kojima se pričalo i dan poslije bili su oni Nives Celzijus te Lane Jurčević. Kao i uvijek, Nives se i ovog puta potrudila šokirati. Prvo je to napravila prilično čednim izdanjem, nastupivši kao pin-up djevojka u dugačkoj crvenoj suknji i mornarskoj majici. S klapom Sveti Florijan doslovno je zapalila binu te je za potrebe izvedbe singla "Biondina" unajmila i posebnu pirotehniku. Nakon vruće (doslovno, op. a.) izvedbe, čak je i Nives uspjela nadmašiti Lana Jurčević. Pjevačica je stigla na pozornicu u golišavom izdanju, popraćena atraktivnim plesačicama.

Izvodeći hit "Ludo ljeto", Lana je pokazala zavidno plesno umijeće te je "twerkala". Plesni pokret mrdanja stražnjicom u ritmu glazbe postoji dugo, ali ponovno popularnim učinila ga je Miley Cyrus, a Lana je prihvatila izazovni pokret i nikog nije ostavila ravnodušnim.

Poslije nam je otkrila da su je na taj potez nagovorile njene plesačice, a ona namjerava ponovno otvoriti svoj plesni studio, u kojem će vjerojatno i podučavati popularno twerkanje. Jedan od onih koji je uvijek u centru pažnje jest i Mladen Grdović, koji je izveo duet s Ivanom Kovač. Ovog puta iza Mladena nije bilo nikakvih skandala, a svima je ponosno pokazivao novu tetovažu Isusa, kojom je, kaže, nakon tetovaže Hajduka i na drugoj ruci odao počast još jednoj osobnoj svetinji. Mladen je novinarima rekao i da je nezadovoljan raspodjelom novca za izvođačka prava jer je, smatra, u proteklih deset godina zakinut za znatne iznose, o čemu će uskoro više progovoriti. Od muških izvođača najviše oduševljenja u publici izazvali su Ivan Zak, koji je nakon Lane Jurčević imao i svoj samostalni koncert, te Tonči Huljić. Ivan nam nije želio potvrditi priče da je u vezi s jednom poznatom TV novinarkom, ali je zagonetno kazao da "iza svakog uspješnog muškarca stoji žena".

Bez napetosti natjecanja

Da je Zak uspješan, potvrdio je i nagradom svog izdavača Menarta, koji mu je uručio srebrnu ploču za 1000 prodanih primjeraka novog albuma u mjesec dana. Tonči Huljić ekskluzivno nam je potvrdio da će za tjedan dana u finalu showa "X Factor Adria" premijerno izvesti duet s Massimom. Riječ je o pjesmi "Fuman", u kojoj dva prijatelja sjede na rivi i prisjećaju se svog života. Zvijezde su se u Vodicama dobro zabavile, uglas govoreći kako im je CMC festival najdraži jer tu nema natjecanja. Jedina nagrada ona je za najslušaniju pjesmu s prošlog festivala, a dobila ju je Jelena Rozga za "Okus mentola".

Komentara 8

AN
anonimus00
11:35 15.06.2015.

twerkanje? od kad je u hrvatskom jeziku slovo w?

PG
poducavam-glupe
13:31 15.06.2015.

Mislio sam da postoji samo onaj okrugli žak houdek ,a sada ima još neki žak ivan?? Ova Lana je totlano groblje što se tiče nastupa i pjevanja.

M3
Miške 3
11:34 15.06.2015.

Znate kej, hote v rit stim twerkanjem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije