Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaljubljena pjevačica

Dugo ga je skrivala, a sada je konačno otkriveno. Evo koga ljubi Lana Jurčević!

nikola zorotović
Foto: Instagram
1/10
21.10.2015.
u 08:50

Čini se da je lijepoj Lani osim na poslovnom, konačno krenulo i na ljubavnom planu...

Nakon dvije i pol godine samovanja pjevačica Lana Jurčević ponovo je zaljubljena. Njezino srce zarobio je zgodni tattoo majstor i maneken Nikola Zorotović, doznaje RTL.

Ipak, Lana svoju vezu s Nikolom s kojim je navodno već nekoliko mjeseci javno nije htjela priznati.

– Takvih stvari ima svako malo, koje i ja sama čujem. Ali evo, samo ću reći da sam nekako onako sretna i zadovoljna – zagonetno je rekla pjevačica koju je s tattoo majstorom spojio posao.

Naime, upravo je on zaslužan za logo Lanina ljetnog hita "Ludo ljeto" koji je bio na oslikan na majicama koje je Lana dijelila svojim fanovima. Time su Lana i Nikola još jedan par koji je dokazao da ljubav i posao idu zajedno. 

– Zlo mi je. Evo odustajem. Ne znam, pričat ćemo o tome sljedeći put – rekla je Lana na kraju. Iako je htjela bila tajnovita, njezin zaljubljeni osmijeh na licu otkrio je da pjevačica beskrajno uživa u ljubavi.

Prije Nikole Lana je godinu dana ljubila PR stručnjaka Lovru Krčara s kojim se razišla u travnju 2013. Javnosti su poznate i njezine veze s mlađim dečkima Janom Jerićem i Fabijanom Marićem s kojima je provela nekoliko mjeseci, dok je i dalje njezina najpoznatija veza ona s Ivanom Todorićem s kojim se razišla nakon sedam godina ljubavi.

>>Atraktivna pjevačica šokirala fanove novom bojom kose. Prepoznajete li ju?

>>Lana Jurčević: Prava sam ovisnica, svaki dan snimim selfie

Komentara 16

KR
kreso.runcek
11:09 21.10.2015.

Šteta za tako zgodnu curu.Još jedna potvrda teze da pamet i ljepota ne idu zajedno.Taj šareni lik očito je imao sreće kad je ulovio takvog komada.Očito su na istoj intelektualnoj ravnini.

DU
Deleted user
13:05 21.10.2015.

Mia Buva ... zadivljujuće kak to sve znate, ali k vrapcu .... tattoo??? Još do jučer bila je tetovaža! Strane riječi kroatiziramo toliko da ih možemo normalno uklopiti u rječnik, pa onda imamo: tetovirati se, buš se tetoviral, kaj bušuš si istetoviral, on tetovira, tetovažna radnja, sav istetoviran i tak dalje, pa kaj vas uče na tom faksu? Politologiju i svjetske političke odnose? Za evidentiranje ljubavnog života nekakve pjevačice? Aha, da, ovo nije nekakva pjevačica, ovo je "najseksi" pjevačica. Za neverovat. Shvaćam da do političke ili koje druge prestižne rubrike treba puno žganaca pojesti, ali,my dear, vi ste majstorica alata i zanata (jezičnog) dajte malo nivoa, dostojanstva!

DU
Deleted user
10:37 21.10.2015.

Dosadili sponzori?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije