Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljetno vruće izdanje

Lana Jurčević u badiću: 'Kad budem stara baba sviđat će mi se ovaj video'

Foto: Instagram Asos
1/3
09.08.2019.
u 20:22

Zgodna pjevačica Lana Jurčević u najnovijoj objavi na Instagramu nasmijala je pratitelje.

Odjenula je crni jednodjelni kupaći i snimila boomerang video kojim je oduševila pratitelje. Lana Jurčević vruće dane provodi snimajući ljetne kampanje.

- U kakvoj robi se snima ljetna kampanja? Kad budem stara baba, sviđat će mi se ovaj video. Nadam se da će Instagram i tada biti aktualan, jer se ne namjeravam skinuti s njega, tako da možemo svi skupa ostariti zajedno i share-ati slike obješenih trbuha i podbradaka i biti happy - poručila je pratiteljima, a video je ubrzo skupio više od 50 tisuća pregleda.

Podsjetimo, u travnju je Lana otkrila da se podvrgnula radikalnom čišćenju organizma.

- Grozno je koliko smo ovisni o toj hrani i sve više i više sam počela proučavati taj 'fasting', ne znam koliko je to uopće na našim područjima poznato. Baš razmišljam da probam to, ovaj tjedan imam koncert u Njemačkoj i ne bih se baš igrala s tim jer ipak je i put i naporno je to i fizički i psihički - rekla je pjevačica i dodala kako nakon Njemačke planira barem pet dana izdržati isključivo na vodi - tada je rekla.

Saznavši za to kroz razgovor s jednim Slovencem, Lana je počela istraživati, ali ipak je odlučila upozoriti fanove da ne slijede slijepo njezin primjer. 

 - Nemojte slušati sad mene, ja to laički ovako govorim. Ako vas zanima, guglajte i nemojte uzimati informacije samo iz jednog izvora, nego iz puno - poručila je 34-godišnja pjevačica i obrazložila kako je potrebno posavjetovati se s doktorom jer je to 'ipak malo opasno'.

 

Ključne riječi

Komentara 3

SO
sohnahoakasaa
23:33 09.08.2019.

Naravno da će ti se sviđati. I danas je sve kaj radiš i kak zgledaš na granici dobrog ukusa. Zakaj bi ko stara baba bila normalna? Kaj baku i oduvek 'veselu' mamu isto zoveš stare babe. Kaka si upa glu...Maa tko ti se opće čudi?

TH
thu
20:29 09.08.2019.

Od tih naušnica uši bu ti se objesile kao i staroj babi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije