Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
samo u ogrtaču

Lana Jurčević snimala se s prijateljicom u krevetu, muškarci oduševljeni: 'Evo i nas'

Lana Jurčević
Foto: Janko Janić
1/5
05.10.2019.
u 17:48

Lana Jurčević objavila je snimku iz hotelske sobe i zaludila svoje obožavatelje. Posebno su bili oduševljeni pripadnici snažnijeg spola.

Za Lanu Jurčević nema odmora. Kad nije na pozornici ova zanosna pjevačica marljivo radi na promociji svog kozmetičkog brenda 'La Piel'. Ovih je dana Lana snimila i promotivni video spot u kojem glumi s prijateljicom.

Spot je sniman u jednom hotelu, a snimka pokazuje djevojke u izdanju koji je mnogima rasplamsao maštu. Cure su naime odjevene samo u ogrtače i zavodljivo poziraju na krevetu.

Snimka je do sada pregledana više od 40.000 puta, a posebno su bili oduševljeni pripadnici snažnijeg spola. Neki su komentirali da bi se djevojkama rado i pridružili. - Ja u sendvič. Evo mene ko HOT DOG - poručio je jedan od Laninih obožavatelja s kojim su se u komentarima mnogi složili.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on

 

Ključne riječi

Komentara 2

OB
ObrenM
18:59 05.10.2019.

One ne glume vec propagiraju sarene zastave.

Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
20:13 05.10.2019.

Uh, zbog ovih ručnika na glavi imat ću mokre snove!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije