Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poslovno i privatno

Lana Jurčević se raspričala o dečku o kojem se ne zna puno: 'On je sve što ja nisam'

Foto: Instagram
1/9
20.12.2021.
u 12:49

-Žongliram između studija, radimo nove pjesme, puno novih proizvoda, miksamo, sve miksamo. Miksamo i tonove i sastojke haha tako da je kod mene od 0-24 totalna ludnica, ali je produktivno i lijepo je, ja sam sretna dok god nešto stvaram- otkrila je Lana Jurčević (37).

Pjevačica Lana Jurčević (37) iza sebe ima uzbudljivu godinu, posvetila se brendu prirodne kozmetike koji je oduševio brojne žene, ali i beauty stručnjake. I na privatnom planu joj cvjetaju ruže, a sada je iskreno progovorila i o partneru Filipu Kratofilu s kojim ju osim ljubavi povezuje i poslovna suradnja.

-Žongliram između studija, radimo nove pjesme, puno novih proizvoda, miksamo, sve miksamo. Miksamo i tonove i sastojke haha tako da je kod mene od 0-24 totalna ludnica, ali je produktivno i lijepo je, ja sam sretna dok god nešto stvaram- otkrila je Lana Jurčević za RTL Exkluziv. Brend je pokrenula prije tri godine, a kako kaže,  nije mogla ni sanjati kakav će uspjeh postići baš svaki proizvod koji predstavi. Za svoj rad dobila je i brojna priznanja, a s njih čak šest postala je rekorder u kozmetičkoj industriji u Hrvatskoj.

-Nema mi veće sreće nego kad vidim desetke tisuća žena, što mlađih što starijih, gdje god dođem govore: "Jao imamo tvoje proizvode". Baš mi je to velika satisfakcija i zato osjećam negdje još veću odgovornost kako svaki sljedeći mora biti sve bolji i bolji- dodala je Lana pa otkrila kako joj je veoma bitno da bude uključena u posao, nije jedna od onih koja samo dođe i potpiše se na proizvod.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli La Lana (@lalana)

-Za svaki proizvod koji radim imam barem 20 uzoraka. I testiram i isprobavam, ali uvijek kažem nekako krene sve iz moje kuhinje. Neke stvari sam zamiješala u svojoj kuhinji i onda sam odnijela njima da oni to naprave na pravi, profesionalni način.

Velika podrška joj je njezin odabranik Filip Kratofil s kojim je ovog ljeta proslavila četvrtu godišnjicu veze, a budući da je 'grozna' s financijama, upravo je njemu prepustila taj dio poslovanja.

-Ja sam grozna za financije. Meni da date nešto da računam, preračunavam - već bi 20 puta bila u teškom bankrotu haha. Rekla bih: "Sve stavite, i hijalurone i suho zlato, sve stavite unutra". On je sve što ja nisam, što se tiče te strane, a što se tiče kreative, stvaralačkog dijela i koncepta, točno znam koji sastojak, gdje, u kojoj količini, na koji način, znači taj dio je moj. Što se tiče financijaša, imam tu pametnije od sebe- ispričala je Lana, a otkrila je i kako sada ima tim od 10 ljudi koji rade i po 15 sati dnevno.

VIDEO Danijela Martinović održala koncert u Zagrebu nakon dvije godine: Oduševila i stajlingom u maloj crnoj haljini dubokog dekoltea

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije